nepo22 Opublikowano 8 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2008 Proszę o pomoc gra oczekuje pozwolenia do wejscia do podziemi gdzie je znajde pomocy!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordDino Opublikowano 8 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2008 Jeżeli dobrze pamiętam to chyba szef Powinności albo ktoś z ich obozu wada Ci nakaz udania się do podziemi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fiedia Cezar Opublikowano 8 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2008 Trzeba, się udać do bazy Powinności.Tam na 2 piętrze jest kwatera szefa.On udzieli Ci informacji dotyczących głównej fabuły, pod warunkiem, że zalejesz podziemia wodą, aby nie wyłaziły mutanty.Gdyby coś, to pytaj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tybet64 Opublikowano 23 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2008 http://img516.imageshack.us/my.php?image=ssjurek122308054805agroov9.jpg Też mam ten problem,z tym że nie chcą mnie wpuścic do szefa Powinniści. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordDino Opublikowano 23 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2008 A nie tłuczesz już Powinności przypadkiem?? To może być powód, a może po prostu Ci nie ufają zrób ze 3 questy dla Powinności powinni otworzyć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filippo23 Opublikowano 23 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2008 Wydaje mi się, że trzeba było wykonać jakieś główne zadanie powiązane z fabułą, na początku, aby się do nich dostać, choć mogę się mylić. Ale jak napisał mr. lorddino, zrób parę questów u nich, chociaż nie wiem, jak je weźmiesz, skoro Cię nie wpuszczają... Nie masz sejwa sprzed "bijatyki" z nimi? Jeśli ofc coś takiego robiłeś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordDino Opublikowano 23 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2008 Ale jeżeli dobrze pamiętam nie rozdaje tylko szef Powinności choć mogę się mylić tylko 2 razy grę przechodziłem, jeżeli go do budynku nie wpuszczają zostaje jeszcze sprzedawca barman, strzelnica no i zadanie od szefów grupek stakerów Powinności. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filippo23 Opublikowano 23 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2008 Są też zadania "przypadkowe", np. "Obroń obóz", są bardzo często, dają sporo reputacji, więc przy systematycznym wykonywaniu, osiągniesz cel, a drzwi do szefa Powinności staną przed otworem ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tybet64 Opublikowano 24 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2008 Przedtem miałem angielską wersję to się musiałem domyślac o co chodzi ale już mam polską i zaczyna, od początku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fiedia Cezar Opublikowano 24 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2008 Nie dostaniesz się do bazy Powinności, dopóki nie wykonasz poprzednich zadań, dotyczących głównej fabuły.Pomijam oczywiście strzelanie do Stalkerów Powinności. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filippo23 Opublikowano 24 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2008 Dokładnie to samo napisałem :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Killer84 Opublikowano 27 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2008 Mam problem z zadaniem "zdobądź bazę powinności". Gdy to zrobiłem za pierwszym razem otrzymałem komunikat o nagrodzie, ale zamiast egzo i snajperki dostałem 3000 rubli. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Albert115 Opublikowano 27 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2008 Upewnij sie czy kontrolujesz wszystkie kluczowe punkty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Killer84 Opublikowano 27 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2008 Wszystkie, poza tym otrzymałem wiadomość o nagrodzie na PDA, więc może to jakiś bug? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filippo23 Opublikowano 27 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2008 Jaki patch? Nie zrespawnowali się? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Killer84 Opublikowano 27 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2008 Patch 05. Zrespanowali się, ale gdy chciałem ich wybić ponownie drzwi do kwatery głównej były zamknięte. W końcu załatwiłem ich przez drzwi i okna zabite deskami, a gdy drzwi się otworzyły wszedłem do środka. Po chwili moja postać sama opuściła broń i Powinność znowu pojawiła się w kwaterze znikąd. Co ciekawe, gdy wszedłem na piętro mimo, że należę do Wolności, mogłem maksymalnie ulepszyć Obokana u ich technika, ale nie mogłem wyjąć broni i go rozwalić. Gdy zszedłem na dół zaatakowało mnie 2 szeregowców Powinności (gdy zaczęli strzelać moja postać sama wyjęła broń), a gdy ich rozwaliłem główne drzwi do kwatery znów się otworzyły. Jak znów poszedłem na piętra technik i dowódca zniknęli. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Albert115 Opublikowano 27 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2008 Jakis blad z tego co widze bo powinienes wybic cala baze. Wczytaj wczesniejszy save. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fiedia Cezar Opublikowano 27 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2008 Patch 05. Zrespanowali się Użyj Patch 06 i 07, kłopoty znikną. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordDino Opublikowano 28 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2008 A poza tym żeby wybić cała bazę to musisz usunąc wszystkich z Powinności z posterunków także, bez tego będą się ciągle respawnować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Killer84 Opublikowano 28 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2008 I tak się respawnują, a nagroda chyba przepadła. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordDino Opublikowano 28 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2008 A zabiłeś wszystkich nawet w innych lokacjach?? Ja właśnie o tym mówiłem ,wszystkie posterunki muszą przestać istnieć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The Iceman Opublikowano 28 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2008 A ja dodam, że na respawn nie ma mocnych. Ile wybijesz, tylu przybędzie. Czyżby kolejne niedopracowanie? Z pewnością tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filippo23 Opublikowano 28 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2008 Mi się udało całą Powinność wybić. Po chyba 3 respach, będzie spokój. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Killer84 Opublikowano 28 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2008 Wybiłem wszystkich nawet tych w Magazynach Wojskowych i obok chaty Leśnika. Respawnowali się chyba ze cztery razy i nie widać końca, a zainstalowałem 07. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordDino Opublikowano 28 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2008 No to jak skasowałeś ich na planszy to wtedy do ich bazy i tam ich wytłucz i powinno być po sprawie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi