Killer84 Opublikowano 20 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2009 "Naznaczony, do cholery, co ty tutaj robisz??!" Właśnie tego nie potrafię zrozumieć w tym zakończeniu. O co Waszym zdaniem w tym chodzi? Ja ma swoją teorię, ale Wy napiszcie pierwsi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The Iceman Opublikowano 20 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2009 Nie pamiętam już wszystkich zakończeń, ale jak wiadomo, Striełok jest jednym z agentów Monolitu, wysyłanych w głąb Zony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Killer84 Opublikowano 20 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2009 Nie chodzi mi o to. Dlaczego Sidor był tak zdziwiony, że znowu zobaczył Naznaczonego? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The Iceman Opublikowano 20 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2009 Aha, OK. Pewnie dlatego, że wiedział, iż Naznaczony wybrał się do Czarnobylskiej Elektrowni Jądrowej (spory kawałek od Kordonu), a jak wynika z opowiadań Sidorowicza czy tam Barmana - każdy, kto się tam udał, nie wrócił żywy, a jeśli już, to po kilku dniach padał z wycieńczenia. No i sam fakt nagłego pojawienia się Naznaczonego może mieć coś wspólnego z tą sprawą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordDino Opublikowano 20 Marca 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2009 To było tak, zabij Strieloka, a przecież okazało się, że jesteś Strielokiem i przez ich błąd miałeś zlikwidować sam siebie. Wysłany na akcję żeby zlikwidować samego siebie, a i miał się nie dowiedzieć o istnienu Świadomości bo Oni go zaprogramowali. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Killer84 Opublikowano 20 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2009 To i ja wiem, tylko dlaczego Sidor? A nie np. Barman czy szef naukowców? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The Iceman Opublikowano 21 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2009 Nie rozwikłasz tego nigdy, bo to teleporter przeniósł Naznaczonego. Można się tylko domyślać, że gracz zapamiętał najbardziej Sidorowicza, który uratował Naznaczonego - tak więc twórcy wybrali tego handlarza. To właśnie za jego sprawą znaleźliśmy się w elektrowni, a kolejnymi pracodawcami byli pozostali handlarze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Killer84 Opublikowano 21 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2009 Z tego co pamiętam przy odrobinie refleksu można było zastrzelić Sidora (nie jestem pewien), zaraz potem jak mówi "Do cholery, co ty tutaj robisz". który uratował Naznaczonego No właśnie, wie ktoś jak nazywał się i kim był Stalker, który uratował naznaczonego? To, że pracował dla Sidora to wiem, chodzi mi o jakieś konkrety. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The Iceman Opublikowano 21 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2009 Z tego co pamiętam przy odrobinie refleksu można było zastrzelić Sidora (nie jestem pewien), zaraz potem jak mówi "Do cholery, co ty tutaj robisz". Przed wejściem do anomalii przestrzennej bierzesz do ręki granat i nie spuszczasz klawisza strzału, aż do momentu ujrzenia przed sobą Sidorowicza. wie ktoś jak nazywał się i kim był Stalker, który uratował naznaczonego? Od alfy stalkera bardzo wiele się zmieniło. Żadna postać w grze nie nosiła takiego kombinezonu, przypomina on jednak płaszcz bandytów. Według mnie był to jakiś kot, pracujący dla Sidorowicza, podobnie jak Naznaczony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Killer84 Opublikowano 21 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2009 Moim zdaniem Sidor miał jakieś mocne powiązania z projektem Świadomość. Ale jakie konkretnie, to pewnie dowiemy się tego z 3 - ciej części gry. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Albert115 Opublikowano 21 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2009 Tam sie cos zepsulo z teleportem i dlatego go przenioslo do sidorowicza. :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi