Jump to content

Co sądzicie o grze S.T.A.L.K.E.R.: Cień Czarnobyla?

Share

Recommended Posts

Według mnie Cień Czarnobyla jest lepszy od Czystego nieba. A brak pojazdów w obu częściach? To jest niewątpliwie zaleta. Obie części gry straciły by swój klimat i urok, gdyby panowie z GSC zdecydowaliby się na umieszczenie pojazdów. A co wy o tym myślicie?

Umieszczenie pojazdów wiązało by się z usunięciem anomalii przynajmniej z głównych dróg, ponieważ wjechanie w taką anomalię z dużą prędkością kończyłoby się pewną śmiercią. A jeżeli chcesz już koniecznie pojeździć sobie to można ściągnąć moda który całkowicie zmienia Zonę. To jest takie moje skromne zdanie nie wiem co inni na to powiedzą.

Umieszczenie pojazdów wiązało by się z usunięciem anomalii przynajmniej z głównych dróg, ponieważ wiechanie w taką anomalię z dużą prędkością kończyłoby się pewną śmiercią.

No ale to jest w końcu Zona! Nie może być takich dróg, jak np. w Niemczech :-) Krótko podsumowując: coś za coś (szybsze przemieszczanie kosztem ostrożności, bezpieczeństwa).

• 5 years later...

Brakuje mi wyciętych z gry Bagien, Martwego Miasta i militarnych stalkerów. No i najlepszej giwery myśliwskiej - TOZ 34.

Co do pojazdów, to trudno powiedzieć. Z jednej strony wszędzie daleko, z drugiej... w sumie nie ma gdzie jeździć, wszędzie anomalie. Pomysł z przewodnikami w CN był niezły. Co do Cienia... Dlaczego wycięto rzucanie granatami  przez NPC? :wallbash:

Edited by Fryko

No cuż pojazdy w niektórych lokacjach jak np dzicz czy prypeć... Nie wyobrażam sobie tego praktycznie trzeba wymieniać nasze autko co 2 lokacje ale w kordonie czy magazynach no to już spoko tam by się przydły i jeszcze koniecznie na wysypisku.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.

Comunity