Stanler Opublikowano 1 Grudnia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2019 Takie szybkie ptyanie jak przechodzicie z magazynów wojskowych na radar to też tak macie? (To ten momęt jak wchodzisz na radar i ci się zaczynają dziwne rzeczy dziać.) Dobra nie ważne już naprawiłem to po prostu musiałem kilka razy wcztyać zapis. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
portals Opublikowano 1 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2019 23 godziny temu, MrocznyStalker napisał: no dobrze postaram się aby to się wiencej nie powtóżyło ale ja to widze tak: I tak wszystko jest podkreślone nawet jak piszę dobrze. Proponuję sprawdzić język. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stanler Opublikowano 1 Grudnia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2019 Does anyone know where RPG is located in Pripyat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi