Fiedia Cezar Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Mam nadzieje że takie posty to nie off top? Dopóki rozmawiamy o postaciach z gry, to nie. Dla każdego inna postać może być ciekawa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saku Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2009 A co myślicie o Duchu, co o nim wiecie? W ogóle moim zdaniem cała ekipa Strieloka jest dosyć tajemnicza i intrygująca. Zastanawia mnie, czy Strielok planował jakoś podzielić się łupami z kumplami po dotarciu do elektrowni, czy wziąć wszystko dla siebie. Bo z gry wynika raczej, że to on był tam szefem. Ahh, STALKER pełen jest ciekawych i intrygujących postaci;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Albert115 Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Mysle, ze w pojedynke nie dal by ze wszystkim rady. Nie znal sie np. na elektronice i wlasnie po to mial swoich kumpli. Jesli wrocili by zywi powinien dac im swoj udzial w zamian za pomoc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saku Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Nie zdziwiłbym się, gdyby w następnej części STALKERA Strielok okazał się przywódcą jakiegoś gangu. W końcu w Czystym Niebie miał niezłe znajomości;) Akcja w Czerwonym Lesie- sporo osób go broniło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordDino Opublikowano 17 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2009 Ale chyba zapłacił za obronę tym Stalkerom w Czerwonym cholerka nie pamiętam co Oni mówili po tym tam mi jeden przeżył i się poddał i opowiadał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saku Opublikowano 17 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2009 Ale chyba zapłacił za obronę tym Stalkerom w Czerwonym cholerka nie pamiętam co Oni mówili po tym tam mi jeden przeżył i się poddał i opowiadał. Co nie zmienia faktu, że ochronę miał niezłą:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordDino Opublikowano 17 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2009 Ale wiesz jakby go za darmochę chronili to by znaczyło, że ma wpływy i ważny z niego gość, a tak po prostu chłopaki chcieli zarobić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filippo23 Opublikowano 18 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2009 Dla mnie najciekawszą postacią jest... Sidorowicz :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Najemnik32 Opublikowano 7 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2009 Ale wiesz jakby go za darmochę chronili to by znaczyło, że ma wpływy i ważny z niego gość, a tak po prostu chłopaki chcieli zarobić. Oni bronili go za darmo bo powiedział im, że ściga go podejrzany koleś czy jakoś tak. Powiedział po prostu że go ktoś goni. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordDino Opublikowano 7 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2009 A tu się chyba mylisz jak do nich strzelałem to jeden jakoś przeżył i jak z nim gadałem to wysypał, że im zapłacił za ochronę. Na 80 % jestem tego pewny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saku Opublikowano 7 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2009 Mniejsza czy bronili go za darmo czy za kasę, tak czy inaczej wpływowy był chłop z tego Strieloka. :-P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VooDoo Opublikowano 8 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2009 A tu się chyba mylisz jak do nich strzelałem to jeden jakoś przeżył i jak z nim gadałem to wysypał, że im zapłacił za ochronę. Na 80 % jestem tego pewny. Dino ma rację. Tego gościa można zabić lub nie bo on nas będzie przez pewien kawałek prowadził. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi