Parkowyk Posted January 9, 2020 Report Share Posted January 9, 2020 Witam. Mam mały problemik z tymi dwoma postaciami, Mam zanieść laptopa arhary do Jakuta, ten mówi, że ma mnóstwo spraw na głowie i każe iść do freemana w barze. Ale sam Freeman nie ma dla mnie nic oprócz zwykłych questów cyklicznych. Jest sposób na rozwiązanie tego problemu? Kolejnym pytaniem jest lokalizacja doktora po spotkaniu z nim w podziemiach agropromu, nie wiem gdzie tego rzezimieszka znaleźć Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
wariat Posted January 9, 2020 Report Share Posted January 9, 2020 Oddałeś laptop Jakutowi? To dobrze. Freeman będzie z Tobą gadał jak podciągniesz linie fabularną na odnalezienie Kła. Co do Doktora, to w Prypeci w bazie monolitowców znajdujesz dziennik Doktora, po czym on się pojawia i odprowadzasz go w bezpieczne miejsce. 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts