exar Posted March 30, 2020 Report Share Posted March 30, 2020 (edited) Witam, nienawidzę tego moda i jednocześnie uwielbiam. Grałem kiedyś w Zew Monolitu ale nie pamiętam żebym, aż tak rwał włosy z głowy. Sprawa jest prosta zebrałem wszystkie części mapy Siemieckiego, dostaje koordynaty na schowek, idę , nic nie ma. Skrzynka jest pusta. Wychodzę z mapy, wchodzę, nic. Wrzucam do skrzynki jakieś graty, nic. Jest jeszcze schowek na magazynach woskowych koło helikoptera z podobnym problemem. Czyli jest namiar na mapie, że coś tam jest ale kiedy go otwieram, nie ma nic. No i arty, praktycznie wszystko pod teksturą podłoża się spawnuje kiedy wyszukuje detektorami. Ktoś miał podobne problemy? Jestem już tak daleko bo idę z laptopem i fleszką do barmana od kła więc nie chce mi się przeinstalowywać i zaczynać od nowa. O ile by to coś w ogóle pomogło. Edited March 30, 2020 by exar Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Poltergeist Posted April 1, 2020 Report Share Posted April 1, 2020 @exar Jeśli chodzi o schowek Siemieckiego, to nie skrzynka, tylko plecak leżący na ziemi niedaleko skrzynki. W trawie trudno go zauważyć. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
exar Posted April 1, 2020 Author Report Share Posted April 1, 2020 (edited) Jeśli to co mówisz, to prawda... to czas zorganizować wyprawę na radar. @edit Miałeś racje, znalazłem te graty Siemieckiego. Ten drugi, randomowy schowek o którym wspominałem też "działa". Niemniej pozostaje problem z artami, które cały czas spawnują się pod teksturą podłoża. Arty kwestowe musiałem brać ze spawnera, inaczej się nie dało. Edited April 2, 2020 by exar Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts