Vorenus Opublikowano 17 Lutego 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2009 Powinność stanęła na wysokości zadania i jest jeszcze bardziej mrukliwa i ponura niż w So.C. Na dodatek ponuraki nie chcą dawać zadań pobocznych i urozmaicić gry. Grając na czystej wersji dostałem tylko jedno zadanie (oprócz misji głównej), mianowicie dostarczenie zagubionego podczas libacji z okazji awansu karabinka szturmowego. Potem oczywiście nic. Na Random Modzie nie dostałem żadnego zadania pobocznego ale mój szwagier miał ich kilka/kilkanaście. Biegałem, pytałem i nic nie dostałem. Napiszcie Mużyki jak było u Was i co trzeba zrobić albo czego nie należy robić żeby można popracować dla mruków z Powinności. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordDino Opublikowano 17 Lutego 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2009 Ja mam właśnie zamiar zacząć grę i dołączyć się do Powinności wcześniej były inne frakcje za parę dni ci powiem co i jak tylko niech zainstaluje wszystkie patche bo już mnie to meczy na 03 stanąłem. Ale jak tylko będę miał jakieś info od razu dam znać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vorenus Opublikowano 17 Lutego 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2009 Czekam cierpliwie lorddino, jak uda Ci się coś od nich wydębić zasłużysz na flachę chłodnej wódki. Czyste Niebo daje zadania, Stalkerzy dają zadania, Wolność daje zadania, Bandziory też dają a Powinność daje plamę. :-P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordDino Opublikowano 25 Lutego 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2009 Na razie oprócz główny i odbijania punktów kontrolnych dostałe tez 1 znaleźć walizkę. Z tego co pisałeś to już jestem lepszy, o postępach w zmiękczaniu Powinności będę informował na bieżąco Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi