The Iceman Opublikowano 20 Lutego 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2009 Ja nie palę papierosów i nie piję alkoholu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bas001 Opublikowano 20 Lutego 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2009 Fajek nie palę już parę lat,ale gorzałkę a owszem,bardzo chętnie-pod warunkiem ,że nie robię akurat formy na siłce :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filippo23 Opublikowano 20 Lutego 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2009 Ja również nie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordDino Opublikowano 20 Lutego 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2009 Z 3 rzeczy na P to ja nie pale resztę jak najbardziej ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fiedia Cezar Opublikowano 20 Lutego 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2009 Ja też tylko nie palę :-D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordDino Opublikowano 20 Lutego 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2009 Tak sobie myślę, że nasza sławna grupa mogłaby spotkać na swojej drodze pewną sławę Zony,a może jest on ich nauczycielem i takim cichym mentorem którego głos się będzie pojawiał jak narracja. Wiecie o kim mówię prawda?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fiedia Cezar Opublikowano 20 Lutego 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2009 ak sobie myślę, że nasza sławna grupa mogłaby spotkać na swojej drodze pewną sławę Zony, Podrzucajcie pomysły, albo to co chcielibyście przeczytać, to opowiadanie jest dla Was i nie musimy się jakoś specjalnie przejmować rygorami pisarskimi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordDino Opublikowano 20 Lutego 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2009 Albo grupę stworzył pewien bogacz który zdobył fortunę w niewiadomy sposób i gdy już sam się wycofał. Na terenie swojej daczy wyszkolił tych oto młodzieńców do wykonywanie zadań w Zonie i radzenia sobie w niej. Są oni jego ręką sprawiedliwości zarabiająca gruba kaskę :mrgreen: Jeżeli ktoś by się nie połapał w moich chaotycznych opisach to tym bogaczem jest Fiedia ze Świtu nieobecny już w Zonie ale nadal odciskujący na niej swoja potężną rękę (uh ale ni dramatycznie wyszło) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fiedia Cezar Opublikowano 20 Lutego 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2009 Albo grupę stworzył pewien bogacz który zdobył fortunę w niewiadomy sposób O to mi się podoba: :... gdybym był bogaty ..; Skrzypek na dachu. Mój ulubiony musical. :-D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vorenus Opublikowano 21 Lutego 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2009 A może nasza grupa da początek i będzie podwaliną jednej z frakcji? Byle nie Powinności bo ponuraki. Jeżeli mogłaby to być któraś z gry to optuję za Wolnością, co prawda nigdy nie paliłem trawki ale za kołnierz do tej pory nie wylewałem. Z tego bunkra można by się dostać do fajnych podziemi, które naukowcy zachowali tylko dla siebie a w podziemiach wilgoć i straszno jakoś... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Killer84 Opublikowano 21 Lutego 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2009 Ja niestety palę fajki (ponad paczkę dziennie, czerwone Routy - ile razy już rzucałem, bez skutku :-( ), alkohol piję umiarkowanie ;-) . Co do opowiadania, jest niezłe, ale mógłbyś Mr Fidi wprowadzić trochę dramatyzmu (wszystko idzie zbyt "gładko"). Co do genezy drużyny to mam taki pomysł: Część ekipy należała kiedyś do Powinności, a część do Wolności (lub do innych frakcji), a połączyć ich mogło jakieś wydarzenie z przeszłości (pewnie dramatyczne i straszne, i mogło dokonać się ono podczas wojny frakcji - to może odbijać się na nich do dziś i każdy z członków ekipy może powspominać "stare czasy"). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fiedia Cezar Opublikowano 27 Lutego 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2009 wprowadzić trochę dramatyzmu (wszystko idzie zbyt "gładko"). Musi być gładko, ponieważ drużyna jest NAJLEPSZA. Jak w amerykańskich serialach, czy Aniołkach Charliego ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordDino Opublikowano 6 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2009 Dobre, a ja jak zwykle pierwszy się pcham i pierwszy bym w dzioba dostał hihih Norma u mnie :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Albert115 Opublikowano 7 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2009 Teraz pora na jakas walke z mutantami. http://www.stalkerteam.pl/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/lightbulb.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fiedia Cezar Opublikowano 7 Marca 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2009 Dorzuciłem jeszcze trochę tekstu - melduję, że zadanie wykonane. ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The Iceman Opublikowano 7 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2009 Hmm... niezła rozwałka. Bardzo dobrze. KONIEC Definitywny koniec opowiadania? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fiedia Cezar Opublikowano 7 Marca 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2009 Definitywny koniec opowiadania? Myślę, że tak, ale nigdy nie mów nigdy - prawda? :-D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordDino Opublikowano 7 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2009 Ja stanowczo protestuje (jeżeli oczywiście mogę ;-) ) wg mnie opowiadanie ma wielka szansę się rozwinąć i trwać całą wieczność poza tym nawet ranny nie byłem hihihi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fiedia Cezar Opublikowano 7 Marca 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2009 nawet ranny nie byłem To jest wykluczone, żaden z Bohaterów nie może być draśnięty. Jesteście moje Aniołki ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BiałaMysz Opublikowano 24 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2009 Jednym słowem opowiadanie zajeXXXXX. Też już pare razy zabierałem sie za pisanie ale zanim dobiegłem do kartki wena uchodziła... Nawet ostatnio wiersz mi wpadł do głowy ale niestety było to na skrzyżowaniu wiec zanim doszedłem do domu... wiersz poszedł w inną strone. :roll: Wybacznie długą nieobecność ale miałem pewne problemy natury teologicznej oraz zwolnienie internetu... Nie przeklinaj - A115 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fiedia Cezar Opublikowano 24 Marca 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2009 Nawet ostatnio wiersz mi wpadł do głowy Pisz, pisz i pisz - to jedyna droga, nie ważne, że źle, średnio, czy dobrze. Otwieraj notatnik i przelewaj, to co Ci przyjdzie do głowy, albo na papier, albo do komputera. Skreślaj, poprawiaj, albo daj poczytać innym - to najlepsza metoda i napisz nam ten kawałek wiersza. Trzymam kciuki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VooDoo Opublikowano 25 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2009 Bardzo fajne to opowiadanie tylko trochę krótkie. Mógłbyś zrobić coś takie tylko jeszcze raz. szczerze to też niby gładko tej drużynie idzie, ale takie opowiadanie się bardzo dobrze czyta. CZEKAM NA WIĘCEJ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordDino Opublikowano 25 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2009 Jak już Fiedia pisał Siódemka prawdopodobnie nie będzie rozwijana nad czym sam ubolewam wydaje mi się, że chłop się skupi na Świcie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fiedia Cezar Opublikowano 25 Marca 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2009 gładko tej drużynie idzie, Dobrze się czyta bo to proza "lekka". Świt jest trudniejszy, bo to i zwroty akcji i narracji, coś rymnęło :-D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fiedia Cezar Opublikowano 14 Marca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2016 Poprawiłem tytuł i trochę stylistykę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi