paolo_15 Opublikowano 8 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2020 Witam, tak jak w temacie, czy ktoś wie, gdzie w podziemiach Prypeci znajduję się WSSK Wihlop antyterrorysta ? Wyczytałem gdzieś tu na forum, że ktoś tą broń znalazł w jednym ze schowków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OldMan Opublikowano 8 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2020 Z tego co pamiętam to po wejściu do pierwszego pomieszczenia idziesz na wprost w stronę torów. Przed dojściem do torów skręcasz w prawo (bo i tak prowadzi droga) i zaraz po tym jak skręcisz po prawej na podwyższeniu będą stały kontenery. Trzeba na nie wskoczyć i tam będzie plecak z bronią. Czy dobrze pamiętam to nie wiem ale wiem, że tam była ciekawa broń. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignachinio Opublikowano 8 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2020 Z tego co pamiętam to leży tam WSSK ale Akila. Na samej górze w ukrytym pomieszczeniu pod dachem.. ale.. no właśnie nie przypominam sobie tam Antyterrorysty dostaje się go w zadaniach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OldMan Opublikowano 8 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2020 Tak sobie przypomniałem i to jest faktycznie Antyterror powinien być w Leży Fenrira w Starej Wsi: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi