tom3kb Opublikowano 12 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2020 Do 15 czerwca na GoGu można za darmo pobrać jednego z nowszych Hitmanów. Hitman Rozgrzeszenie. https://www.gog.com/game/hitman_absolution?pp=ba5bfc9d29e57bda5c45cf82d9fff043329f313a 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 13 Czerwca 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2020 Wczoraj były problemy z dodawaniem gry, jak nie chce wam dodać po wejściu na stronę gierki to idźcie na stronę główną goga, gdzieś na dole będzie baner zielony "get it for free" i licznik. Tamtędy dodało mi od razu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bloodrise Opublikowano 13 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2020 (edytowane) Pozwolę sobie podbić, żeby nowego tematu nie robić. https://www.epicgames.com/store/pl/ na Epicku Arc: Survival Evolved również dostępny za darmo :). Edytowane 13 Czerwca 2020 przez bloodrise 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sewerus666 Opublikowano 14 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2020 To ja się dołączę i wspomnę że istnieje taka stronka "Łowcy Gier" i tam podająna bieżąco wszystkie promki i darmochy, ale to raczej wiedzą wszyscy a ci co nie wiedzieli to enjoy 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 14 Czerwca 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2020 @sewerus666 to jest w 99% moje źródełko informacji o tych darmówkach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sewerus666 Opublikowano 20 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2020 (edytowane) @tom3kb cebulę silną wyczuwam w tobie (jak powiedziałby mistrz Joda) wiadomo, dobra darmoszka nie jest zła Edytowane 20 Czerwca 2020 przez sewerus666 błąd wskazania adresata wpisu ;) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 21 Czerwca 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2020 @sewerus666 o tak w sprawie gierek to cebula to mój ulubiony polski owoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi