filipek290 Opublikowano 15 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2020 Siemanko,mam pytanie czy zadawać sobie trud przejścia Elektrowni.. Mam na sobie egzo z paroma jakimiś słabymi artefaktami, nie mam żadnej apteczki oraz żadnych leków antyradiacyjnych, mam parę konserw,bułek i kiełbas, z 8 bandaży...Jestem na etapie gdzie wchodzi się po jakiś schodach, promieniowanie idzie natychmiast i w sumie gdzie pojawi się przeciwnik i dostanę serie to już po mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignachinio Opublikowano 15 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2020 A co zrobiłeś z apteczkami? W skrzynkach które będziesz rozbijał powinieneś mieć.. Jaką masz broń? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filipek290 Opublikowano 15 Czerwca 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2020 Teraz, Ignachinio napisał: A co zrobiłeś z apteczkami? W skrzynkach które będziesz rozbijał powinieneś mieć.. Jaką masz broń? Mam około 5 broni -FT 200M -ulepszone AK z kryjówki -Winter -Thunder -Obokan z lunetą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wariat Opublikowano 15 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2020 39 minut temu, filipek290 napisał: Jestem na etapie gdzie wchodzi się po jakiś schodach, promieniowanie idzie natychmiast Opisz konkretniej co i jak. W Sarkofagu jest kozacki poziom promieniowania i wskazane jest używać tam artów obniżających promieniowanie. W sumie w podstawce na CEA-2 też jak się zejdzie lub spadnie na ziemię to też w gracza uderza ogromna dawka promieniowania. Nie opisałeś co to za ów schody, więc trudno powiedzieć. Tak czy siak, podsumowując, jak nie masz w ekwipunku artów leczących rany i poprawiających zdrowie, to bez apteczek i bandaży bardzo marne są Twoje szanse, bo tam jest masa wrogów do pokonania. Na Twoim miejscu bym odpuścił, cofnął się w zapisach i zaopatrzył w jak najwięcej apteczek + artów na promieniowanie i zdrowie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignachinio Opublikowano 15 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2020 I broń masz niezłą brakuje co prawda jakiegoś SWD. Albo zrobisz tak jak @wariat pisze i się cofniesz albo będziesz myszkował. W dużej ilości skrzynek, plecaków mogą wpaść ci apteczki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filipek290 Opublikowano 16 Czerwca 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2020 Oki odpowiadam,Udało mi się ukończyć grę,niestety musiałem się posłużyć modem na apteczki ale tylko parę ( ͡° ͜ʖ ͡°) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi