paolo_15 Opublikowano 19 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2020 Cześć wszystkim, jestem na NT, zbieram części do pompy infuzyjnej, byłem w Labiryncie po dyskietkę, na MW po kolby - 3 sztuki. Po ich podniesieniu wracam do Szury Ginekologa i nic, nie chce ze mna rozmawiać. Co dalej ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wariat Opublikowano 19 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2020 A tych kolb nie powinno być więcej, chyba 4? Z tego wzgórza mogła się gdzieś jedna stoczyć. No i pamiętam, że kolby były też w jednym z domków na Radarze, ale nie wiem wiem czy trzeba dostać na nie namiar czy po prostu tam są w schowku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paolo_15 Opublikowano 19 Lipca 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2020 Wszystko jasne, kolby miałem schowane w kontenerach, dlatego nie było opcji dialogowej. Teraz mam inny problem, Chimera dostał smsa, że nadchodzi nowicjusz, aby wstąpić w szeregi najemników, ale przy próbie zbliżenia się do Chimery ten zaczyna do mnie strzelać, podobnie jak pozostali mściciele.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi