Maro -PL- Opublikowano 17 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2009 Jak zrobiłem zadanie zalania tunelu w podziemiach Agropromu to SEVA pojawiła się u handlarza Powinności za 18750 RU. Następne miejsce to Jantar u Sacharowa jak pierwszy raz z nim rozmawiałem SEVA była do kupienia też za 18750 RU i miał też różne takie rzadkie rodzaje amunicji. Chodzi mi o te długie brązowe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Killer84 Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Chciałbym zwrócić także uwagę na jeden fakt. Zauważyłem, że im wyższy poziom trudności, tym lepszy sprzęt jest dostępny u handlarzy. to by tłumaczyło, dlaczego SEVĘ mogłem kupić już w Kordonie (grałem wtedy na mistrzu). Z tego co pamiętam, gdy na początku mojej przygody ze Stalkerem grałem na nowicjuszu takie rzeczy jak SEVA, Bułat, czy Egzo były dostępne dopiero w dalszej części rozgrywki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordDino Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Na weteranie tez była już Seva w Kordonie tylko kasy na nią nie było nie wiem jak na niższych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VooDoo Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Ja z Radom'em na "normalnym" mogłem mieć SEVA. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Albert115 Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2009 W Radnom modzie to nawet exo jest na latwym juz w kordonie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordDino Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Na Ranomie zrobiłem niezły patent. Kupiłem sobie SvD, Egzo Wolności i przyłączyłem się do Powinności, musiało to nieźle wyglądać koleś ubrany jak Wolność ostrzeliwuje swoich heheeh. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saku Opublikowano 8 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2009 Moim zdaniem to za duże ułatwienie w stosunku do graczy z tym że SEVE można dostać od wolnych stalkerów za zdobycie bazy bandytów. Trudne zadanie to nie jest, a z SEVĄ to można już potem hulać na całego- jeszcze jak się ją ulepszy to ho ho:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordDino Opublikowano 8 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2009 Na maxa ulepsza ja tylko mechanik Bandytów, więc tak łatwo już nie jest poza tym wcale takie łatwe to zdobycie nie jest musisz już mieć dość dobra broń (najlepiej z lunetą) żeby tam powalczyć jak nie masz to cie ilością przytłoczą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saku Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2009 W zasadzie tak, ja połowę bandytów wyciąłem z SWD:) Ale zadanie ze zdobyciem bazy bandytów do najtrudniejszych raczej nie należy;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordDino Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2009 No to sam sobie na pytanie odpowiedziałeś jeżeli miałeś już SWD to sprawa jest banalnie prosta i praktycznie żadna baza każdej frakcji nie stanowi problemu. Spróbuj ich załatwić z Viperem albo Chaserem to zobaczysz jak jest prosto :-P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Killer84 Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Spróbuj ich załatwić z Viperem albo Chaserem to zobaczysz jak jest prosto :-P Co do Vipera się nie zgodzę, ponieważ jest to fenomenalna broń na tym etapie rozgrywki, wystarczy tuning i wymiatasz Bandziorów pod dywan. Ja najbardziej polecam kombinację dwóch w pełni ulepszonych viperów (wydamy na to dosłownie grosze), z zaznaczeniem, że jednego przerabiamy na ammo do pistoletów, a drugiego nie (prawie przy każdym ciele zabitego bandziora jest albo ammo 9x18 lub 9x19). Poza tym Viperki mało ważą, a to następny wielki plus. Poza tym nie musimy wtedy nosić pistoletu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordDino Opublikowano 10 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2009 Tak ale posiadają wyjątkowo mizerną silę ognia i w momencie pojawienia się 5 Bandytów po prosty nie wyrobisz, ilością Cie zgniotą, a bronią z luneta nim wejdziesz w skuteczny obszar rażenia obrzynów tu zdążysz do Bozi wysłać pół ich nacji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bas001 Opublikowano 10 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2009 Popieram wypowiedź Killera,sam aż do samego końca gry latałem z przerobionym Viperem,ulepszony posiada niesamowitą siłę ognia na krótkim dystansie,szczególnie z amunicją ppanc.Pewnie,że jakikolwiek model z lunetą wręcz obowiązkowo trzeba posiadać,ale na bliską odległość jak najbardziej Viper po o/c.Poza tym wracajmy do tematu kombinezonu,o giwerach podyskutujemy na innym wątku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saku Opublikowano 11 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2009 Mi tam jakoś viper nie pasuje. Mój idealny zestaw broni- WSD i Wintar- jak już sobie to ulepszę, to nie mocnych;) [ Komentarz dodany przez: Elvis Scatter: Sob 11 Kwi, 2009 ] Na tym poście radzę przystopować, bo temat traktuje o czymś zupełnie innym. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi