worshiper Opublikowano 16 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2020 Witam. Wczoraj zainstalowałem mod'a "Tajne Ścieżki 2". Po włączeniu gry i rozpoczęciu dialogu z Leśnikiem gra crashowała. Znalazłem w zakładce pomoc w temacie mod'a opis rozwiązania które działało, wymagało one usunięcia folderu "stalker-shoc" z dokumentów publicznych gdzie znajdowały się savy. Po włączeniu gry nie tworzy się nowy folder "stalker-shoc", przez co nie mogę znaleźć savów. Po próbie stworzenia folderu oraz dodania tam savów nie pojawiają się one w grze, oraz na odwrót po stworzeniu save'a nie ma go w folderze "stalker-shoc" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anton Gorodecki Opublikowano 16 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2020 16 minut temu, worshiper napisał: wymagało one usunięcia folderu "stalker-shoc" z dokumentów publicznych gdzie znajdowały się savy. Czy możesz wskazać gdzie dokładnie znajduje się ta porada? 16 minut temu, worshiper napisał: Wczoraj zainstalowałem mod'a "Tajne Ścieżki 2" W którą DOKŁADNIE wersję tego moda grasz? 16 minut temu, worshiper napisał: Po próbie stworzenia folderu oraz dodania tam savów nie pojawiają się one w grze, oraz na odwrót po stworzeniu save'a nie ma go w folderze "stalker-shoc" Uruchamiasz grę jako Administrator? @tom3kb przenieś proszę temat do odpowiedniego działu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
worshiper Opublikowano 16 Września 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2020 12 minut temu, Anton Gorodecki napisał: Czy możesz wskazać gdzie dokładnie znajduje się ta porada? https://stalkerteam.pl/topic/6569-adaptacja-tajne-ścieżki-2-final-update-autumn-aurora-2/?do=findComment&comment=106400 13 minut temu, Anton Gorodecki napisał: W którą DOKŁADNIE wersję tego moda grasz? https://stalkerteam.pl/topic/3997-tajne-ścieżki-2-final-update-fix/ 13 minut temu, Anton Gorodecki napisał: Uruchamiasz grę jako Administrator? zawsze @Anton Gorodecki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anton Gorodecki Opublikowano 16 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2020 @worshiper czy mógłbyś wkleić tutaj dwie pierwsze linijki z fsgame.ltx? Dokładnie chodzi mi o linijki: $app_data_root$ = true| false| $fs_root$| savedata\ $game_data$ = true| true| $fs_root$| gamedata\ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
worshiper Opublikowano 16 Września 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2020 @Anton Gorodecki wkleiłem, co dalej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anton Gorodecki Opublikowano 16 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2020 Chciałem żebyś wkleił je tutaj, czyli do posta Ok, uruchomiłeś grę? Sprawdziłeś zapisy? Jeśli wkleiłeś do swojego fsgame.ltx "moje" linijki, to zapisy gry będziesz miał w katalogu z grą w folderze savedata. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
worshiper Opublikowano 16 Września 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2020 Chodziło ci o folder _appdata_? Bo właśnie tam teraz mam savy i user.ltx. Tak czy siak dzięki za pomoc. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi