Fiedia Cezar Opublikowano 19 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2009 Ciekawy jestem co z dziedziny ruchu, wszelako pojętego, uprawiamy my forumowicze. Ja przez wiele lat trenowałem taniec towarzyski, teraz trochę tenis, długie spacery po lesie, lub po polu. Żona i córka namawiają mnie na siłownię. :-D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Albert115 Opublikowano 19 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2009 Ja chodzilem na silke, ale wolalem sie uczyc, wiec zrezygnowalem. Od wiosny do zimy biegam dlugie dystanse, czesto jezdze na rowerze. Do tego wszystkiego dochodzi weekendowe ASG przez caly rok. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bas001 Opublikowano 19 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2009 Kilkanaście lat siłowni,plus sparingi na bramkach :-D ...a w latach szkolnych koszykówkę i siatkówkę.Teraz już rzadziej ćwiczę,więcej sie obijam i jeżdżę na rowerze,natomiast swego młodego szykuję na BJJ,mam u siebie w mieście mistrza świata więc jest na czym się opierać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The Iceman Opublikowano 19 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2009 Ja ćwiczę w domu za pomocą hantli, za 6/12 miesięcy może kupię ławeczkę. W wakacje na pewno wykupię sobie karnet na siłownię. Tak poza tym sporty typowo młodzieżowe. Nie zależy mi na git wielkich mułach, bo to najczęściej wygląda ohydnie (koksy itd). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twister Opublikowano 19 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2009 Ja trenowałem box , ale przerzuciłem się Muay-thai . Moj ojciec całe życie sztuki walki trenuje , a mi sie też to spodobało . Do tego często jeżdżę na paintball :P. No i trenuję nadgarstki i palce przy komputerze ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The Iceman Opublikowano 19 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2009 Żona i córka namawiają mnie na siłownię. Nawet w domu możesz zrobić sobie mini-siłownię. Ja też jestem jak najbardziej za. Zobacz jaki przystojny mężczyzna: http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/6/64/Sylvester_Stallone_(1983)_2.jpg Może i brał jakieś sterydy, ale wtedy według mnie jeszcze się nie wspomagał. Mam kolegę, który podobnie wygląda - nie brał żadnych koksów, jedynie odżywki, chodzi na siłownię. Jest wprawdzie młody, ale za to bardzo silny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bas001 Opublikowano 19 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2009 Może i brał jakieś sterydy, Może??? Sly brał takie dawki,że na kilku amatorów by starczyło :mrgreen:...do czego zresztą się przyznał a i swoje dodała jego eks-żonka B.N Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fiedia Cezar Opublikowano 19 Marca 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2009 młodego szykuję na BJJ Możesz bliżej wytłumaczyć, nie każdy się zna :-D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bas001 Opublikowano 19 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2009 Proszę uprzejmie: http://pl.wikipedia.org/wiki/Brazylijskie_jiu-jitsu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The Iceman Opublikowano 19 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2009 Aha, kiedyś chodziłem jeszcze na Kyokushin, ale szybko mi się znudziło. No i czasami jest mi przykro, jak ktoś się wychwala i wymądrza pod niebiosa, nie doceniając moich starań. Ale to tak na marginesie ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twister Opublikowano 19 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2009 Noi bym zapomniał jeżdże na Bmxie =] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fiedia Cezar Opublikowano 19 Marca 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2009 Nawet w domu możesz zrobić sobie mini-siłownię. Teraz to już tylko indywidualne zajęcia mi pozostały. Bez odpowiedniego programu, tylko krzywdę bym sobie zrobił. Tak, że została mi siłownia. :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordDino Opublikowano 20 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2009 Ja w czasach szkolnych to miałem urwanie beretu koszykówka, pika ręczna , przełaje, pchniecie kulą i czasem się coś innego przyplątało. Wybiegany byłem jak się patrzy, a teraz czas i lenistwo nie pozwala miałem tez 2 letni mały romansik z modern ju-jitsu, a teraz tylko siłka, choć i tak czasem ściemniam :-D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The Iceman Opublikowano 21 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2009 Ponad rok temu miałem poważną kontuzję obu nóg (rzepka). Wyleczyłem się i teraz prawie wszystko jest OK. Co radzicie na wyćwiczenie mięśni u nóg? Niekoniecznie musi być to związane z siłownią. Głupio to wygląda, że łapę mam silną, a dół już nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fiedia Cezar Opublikowano 21 Marca 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2009 kontuzję obu nóg (rzepka) Moim zdaniem najlepiej poradzić się rehabilitanta, bo domorosłymi sposobami można sobie zrobić krzywdę. Na przykład: można polecić pływanie, ale niekoniecznie żabką, inna praca kolan w różnych stylach, myślę że to najmniej inwazyjne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The Iceman Opublikowano 21 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2009 Chirurg mówił (pół roku temu), że mogę robić co chcę. Wylało mi się coś w okolicach rzepki i mocno mnie nawalało - nie mogłem biegać itp, miałem nawet założoną szynę. Chętnie pojeździłbym na rowerze, ale nie ma jak... same kałuże, błoto i śnieg. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Killer84 Opublikowano 21 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2009 pojeździłbym na rowerze, ale nie ma jak... same kałuże, błoto i śnieg. Ostatnio wybrałem się na przejażdżkę rowerową. Jezdnia była lekko mokra (tak mi się przynajmniej wydawało) i nagle łup - wywrotka. Po prostu nie zauważyłem dziury, którą wziąłem za kałużę (chwała drogowcom, ta dziura była świetnie zainkryminowana). Od tamtej pory moją jedyna formą aktywności fizycznej jest robienie pompek wieczorami (niedużo dwie serie po 50), a na rower nie wsiądę przez długi czas. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Naznaczony Opublikowano 21 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2009 ja ćwiczę palce na kompie na rowerze też czasem jeżdżę.Fiedia jeśli wiesz gdzie jest zamknięty zakład Wiskord. to tam się fajnie jeździ taką polną ścieżką a szczególnie gdy się do starej pompy dojedzie potem to jedziesz po takiej drodze i za wiskord tylko najgorzej tam dojechać bo dużo błota tam jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bas001 Opublikowano 21 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2009 Elvis,przede wszystkim małe ciężary na nogi,problem tylko w tym że ty nie chodzisz na siłkę....natomiast w warunkach domowych jak najbardziej wskazany rower-nie obciąża mocno stawów i na rozruch w sam raz,później dorzuć bieganie ( z obciążeniem w postaci woreczków,są takie w sklepach) i stopniowo przysiady z obciążeniem.Wiedz jedno,bez dostępnych ciężarów ,dużych oczywiście i sztangi siły nóg nie zrobisz,bo nie masz na czym,ewentualnie bierz kumpla na plecy i podbiegi z nim na plecach i przysiady ,z nim oczywiście :-D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The Iceman Opublikowano 22 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2009 U nas w Dąbrowie Górniczej jest siłownia "Super Gym". Taki oto mamy sprzęt: To jeszcze nie wszystko. Jest jeszcze sektor z workami i matą. Niekiedy nie wyrabiam. Powinienem brać jakieś suplementy? Łatwo dostępne i typowo dla młodszych osób. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bas001 Opublikowano 22 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2009 Siłownia pierwsza klasa,taka jak powinna być bez zbędnego szmelcu i śmiesznych innowacji,a co do odżywek dla młodszych (jak młodych :mrgreen: ?) osób to polecam: http://www.allegro.pl/item584763718_nowa_ostrowia_wpc_80_1800g_najtaniej_bezposredni.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BiałaMysz Opublikowano 25 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2009 Ja chodze sobie czasem na spacery , ewentualnie na rowerku. Chodze na strzelanki , i podciągam się na drążku rozporowym w drzwiach ;-) Całą reszte czasu albo w szkole albo przed komputerem. Mam koleszków chodzących na siłownie ale mnie to nie kręci. Sto razy bardziej wole sobie na basen pujść. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
italskyyy Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2009 mam u siebie w mieście mistrza świata więc jest na czym się opierać. Znaczy ze Szczecina jesteś? :lol: Ja chodzę na Aikido do mistrza Polski z kolei prócz tego spacerki, biegi i ćwiczenia ogólnorozwojowe pompki, brzuchy itd.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bas001 Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Znaczy ze Szczecina jesteś? :lol: Ja chodzę na Aikido do mistrza Polski z kolei prócz tego spacerki, biegi i ćwiczenia ogólnorozwojowe pompki, brzuchy itd.. Sorka,jest wicemistrzem świata i mistrzem kraju kawy w bjj i jest ich dwóch (kategoria 100 kg i 94kg). Mam na myśli rok 2008,i nie jestem ze Szczecina :lol:. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fiedia Cezar Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2009 nie jestem ze Szczecina :lol:. Pewnie, że nie - z Marsa, :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi