The Iceman Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Ostatnio robiłem martwy ciąg z obciążeniami. Jest to dość ciekawe ćwiczenie, ale przez dwa dni plecy mnie nawalały. Chciałbym wykonywać martwy ciąg, więc jeśli mogę teraz, to czy powinienem zacząć od mniejszych obciążeń? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordDino Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Jak ja chodziłem na siłkę to kolesie i trener mówili, że jak nic nie czujesz to źle robiłeś ćwiczenia, tylko trzeba rozpoznać ból zmęczonego mięśnia z bólem mięśnia np naderwanego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bas001 Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Możesz Elvis,tylko blokuj plecy podczas tego ćwiczenia i pamiętaj o tym co pisałem w SB. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The Iceman Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2009 tylko blokuj plecy podczas tego ćwiczenia Mógłbyś to nieco rozwinąć? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bas001 Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Nie wyginaj ich w koci grzbiet,mają być zablokowane w dolnej partii lędźwi (tak jakbyś klatkę do przodu wypinał-wtedy blokujesz plecy) Zobacz jak ta laska ma ułożone plecy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Los Bobos Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Ja od 6 lat gram na keyboardzie, najpierw przez pięć lat brałem lekcje, a teraz tak dla przyjemności. Mam jeszcze w domu ławeczkę i od czasu do czasu ćwiczę na niej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bas001 Opublikowano 8 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2009 To jest właśnie gość z bjj o którym wcześniej pisałem: http://www.sport.pl/sport/1,65025,6480719,Opolanin_po_d_bil_Wieden_w_MMA.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The Iceman Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2009 A ja napomknę coś o moim wuju. Podejmuje się on ciężkich prac fizycznych i pracuje od młodych lat. Nigdy nie była mu znana siłownia, hantle - po prostu nie korzystał z tego. A teraz jak na niego tak spojrzeć, to mocarny z niego facet jest, równie i przystojny. Dlatego panowie, robota też robi swoje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bas001 Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2009 A to fizyczna praca wpływa na urodę?...Kurde nie wiedziałem,akurat wydawało mi się odwrotnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The Iceman Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Prawdziwe umięśnienie podoba się ludziom. Jest szeroki w barkach, a kobiety lubią przystojnych mężczyzn. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bas001 Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Ludzie pracujący fizycznie mają często zniszczoną twarz,ręce,skórę...to nie jest atrybut przystojności.Twój wuj nawet jakby pracował za biurkiem a miałby ładną urodę to dalej by się kobietom podobał.Pewnie ,że budowa ma znaczenie,ale zdziwiłbyś się jak w rzeczywistości mało kobiet na nią zwraca uwagę,a na pewno nie jest to główny wyznacznik. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordDino Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Ale jak zasuwa fizycznie to to widać po prostu i to się kobitkom podoba one wola gości potrafiących rękoma zarobić na chleb bardziej od takich co zarabiają mózgiem i są, że się tak wyrażę metroseksualni. Poza tym wujek jak znam życie od pierwszego słoneczka dysponuje taką opalenizna naturalna, że solarka się schowa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The Iceman Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Poza tym wujek jak znam życie od pierwszego słoneczka dysponuje taką opalenizna naturalna, że solarka się schowa. Gdyby można było to nazwać opalenizną, ale nie zaprzeczam. e się tak wyrażę metroseksualni Mój wuj jest już dawno po czterdziestce i trzyma się znakomicie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordDino Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2009 I tak będzie do sześćdziesiątki chyba, że go złapie jakieś paskudne choróbsko. Mój dziadek całe życie zasuwał jako rolnik jeszcze w czasach kiedy ludzie nie wiedzieli za bardzo co to ciągnik i jest zdrowy jak Rydz i żyje w średnio dobrym zdrowi już ponad 90 lat, to jest wynik. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bas001 Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Ale jak zasuwa fizycznie to to widać po prostu i to się kobitkom podobaAle rozmawiamy o urodzie czy o zaradności? I tak będzie do sześćdziesiątki chyba, że go złapie jakieś paskudne choróbsko. Mój dziadek całe życie zasuwał jako rolnik jeszcze w czasach kiedy ludzie nie wiedzieli za bardzo co to ciągnik i jest zdrowy jak Rydz i żyje w średnio dobrym zdrowi już ponad 90 lat, to jest wynik. Tak,zdrów jest na pewno,ale raczej udziału w konkursie piękności to by nie wziął...tez miałem czy też mam rodzinę która była rolnikami i niestety piętno pracy fizycznej jest aż nadto widoczne,zniszczone ręce,twarz,itd. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordDino Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Ale rozmawiamy o urodzie czy o zaradności? O tym i o tym obie rzeczy są według babeczek atrakcyjne, a jak je połączysz to uh. Z tą uroda to masz racje ale jest coś fajnego właśnie w takiej surowości, no i wymyślili już kremy do rąk. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi