marek1230 Opublikowano 5 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2020 Witam, jak mam wykonać zadanie z walizką dla Sidorowicza po zabraniu walizki pojawiają się jacyś stalkerzy którzy nawalają się z wojskiem jak mam się zachować? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 5 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2020 @marek1230 najlepiej jak cwaniak poczekaj jak ekipa wybije wojaków, ewentualnie możesz im pomóc. Tylko ich nie postrzel lepiej, to postaci questowe z obstawą. Jak wybijecie wojsko to pogadacie i potem będą siedzieć bodajże w Wiosce Kotów czekając jak zrobisz dla nich misje. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marek1230 Opublikowano 5 Października 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2020 @tom3kb Dzięki, mam jeszcze pytanko jak zaatakuję tych wojskowych to oni potem nie będą atakować wioski kotów? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 5 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2020 Nie raczej nie ale dla pewności sprawdź czy jakiś nie przeżył. Wybij wszystkich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi