Cyfernamis Opublikowano 27 Marca 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2009 zorbilem tak i co dalej mam isc po nagrode?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordDino Opublikowano 27 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2009 Wyświetliło Ci komunikat, że masz się zgłosić po nagrodę?? Jeżeli spełniłeś wszystkie warunki to powinieneś mieć ten komunikat i wtedy już wio po nagrody hihihi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Albert115 Opublikowano 27 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2009 Powinien byc komunikat o zakonczeniu wojny, a nie standardowy o nagrodzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordDino Opublikowano 28 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2009 A wcale nie mi powiedzieli coś w ten deseń: Wygraliśmy wojnę już nie będzie płacenia za przejście i coś tam coś tam i jak będziesz w okolicy zgłoś się po nagrodę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cyfernamis Opublikowano 28 Marca 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2009 czyli mam leciec po nagrode? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordDino Opublikowano 28 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2009 Jeżeli to usłyszałem oraz choć przez moment miałeś wszystkie znaczki w wojnie frakcji a zielono to tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cyfernamis Opublikowano 28 Marca 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2009 sluchaj dolecialem dostalem nagrode :bąbla seva detektor i 20k i znów mam to zadanie moge se je zrobic jeszcze 1 i wzionsc to wszystko od nowa? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordDino Opublikowano 28 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2009 Zwróć uwagę na błędy, aż oczy bolą od tego. Z tym to niema tak łatwo już takiego wypasu nie dostaniesz normalna nagroda za wykonanie questu czyli jakieś kilkaset rubli. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
casian Opublikowano 10 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2009 PDA - jestem w kordonie. Mam odszukać PDA na mapie jest one zaznaczone przy takim zasypanym tunelu przy torach kolejowych. Dochodze tam, chce już wejść w ten tunel i... Robie się jasny ekran i cofa mnie z tego tunelu .. o co Kaman ? 2 . Miałem zdobyć brakujący element Wódka jakaś tam. Jest to zaznaczone że znajduje sie ona przy rozbitej lokomotywie.. Idę tam zbiera,m wszystko z dachu tej że lokomotywy ale nadal mam w misji odszukaj schowek.. Może ktos wie gdzie ten schowek jest przy tej lokomotywie? 3. Obrona wózkowni w Kordonie czy jakos tak przed mutantami... Bronie ich po 7 9 razy wszytskie mutanty wybijam odalam sie na chwile aby gdzieś iść zaraz kolejny komunikat abym nadal bronił ponownie całego obiektu.. Jest możlie aby tego qesta przejść ? Dzięki za wszelka pomoc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cichociemny1 Opublikowano 10 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2009 PDA - jestem w kordonie. Mam odszukać PDA na mapie jest one zaznaczone przy takim zasypanym tunelu przy torach kolejowych. Dochodze tam, chce już wejść w ten tunel i... Robie się jasny ekran i cofa mnie z tego tunelu .. o co Kaman ? To zlecenie dostajesz od wojskowego pod mostem. Otóż musisz zrobić tak: Dojść do rozwalonego mostu kolejowego (jest on na pł. od tego mostu gdzie jest ten żołnierz) i wejść na górę. Tam zobaczysz taki jakby portal prawie, że przeźroczysty i musisz w niego skoczyć i przniesie on cię do tego zawalonego tunelu. Bierzesz PDA i normalnie już idziesz do tego żołnierza. 3. Obrona wózkowni w Kordonie czy jakos tak przed mutantami... Bronie ich po 7 9 razy wszytskie mutanty wybijam odalam sie na chwile aby gdzieś iść zaraz kolejny komunikat abym nadal bronił ponownie całego obiektu.. Jest możlie aby tego qesta przejść ? Też tak miałem i ciągle broniłem tych miejsc, ale potem się wkurzyłem i przestałem. To jest bug, więc raczej nie zaliczysz questa i jak zawsze będziesz się ziawiał koło tego placu to Ci to zadanie wyskoczy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordDino Opublikowano 10 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2009 2. Zawiniątko leży jeżeli dobrze pamiętam po boku lokomotywy taki szary worek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi