rutko1 Opublikowano 23 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2009 witam mam pytanko w sprawie stalker cień czarnobyla jestem drugi raz w bunkrze sidorowicza bo miałem mu przyniesc walizke z dokumentami z posterunku gdzie musialem zabic wszystkich zolnierzy (po prawo od bunkra) i mam ta walizke i zabilem wszystkich zolnierzy a do bunkra nie moge wejsc poniewaz drzwi sa zamknietei nie wiem co mam zrobic. pomocy w tej sprawie dzieki :-( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The Iceman Opublikowano 23 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2009 Zainstaluj tego moda: http://stalker.filef..._Unlocked;79924 Instalacja: W pliku fsgame.ltx zamień: $game_data$ = false| true| $fs_root$| gamedata na: $game_data$ = true| true| $fs_root$| gamedata Pobrane archiwum wypakuj do katalogu z grą. Domyślnie jest to: C:Program FilesTHQS.T.A.L.K.E.R. - Shadow of Chernobyl. Teraz drzwi stoją otworem. Mam nadzieję, że pomogłem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fiedia Cezar Opublikowano 23 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2009 Zainstaluj tego moda: Elvis, to ja nie rozumiem, nikt nigdy nie zgłaszał takiego problemu. Jeśli już, to powinien pomóc patch, gdyby to był bug, ale instalacja moda? Grałem wiele razy w SoC i jestem zdziwiony. Oczywiście chodzi mi o zamknięte drzwi , anie o Twoją poradę. :-D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The Iceman Opublikowano 23 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2009 To jest nie tyle co mod, a fix. Błąd ten może zdarzyć się w nieoczekiwanym momencie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fiedia Cezar Opublikowano 23 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2009 Błąd ten może zdarzyć się w nieoczekiwanym momencie. Zdarzyło Ci się wcześniej, czytać gdzieś o takim problemie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordDino Opublikowano 23 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2009 Ja raz miałem taki błąd chyba za 2 razem jak SHoC przechodziłem po prostu zamknięty bunkier jak w Priboyu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The Iceman Opublikowano 23 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2009 Zdarzyło Ci się wcześniej, czytać gdzieś o takim problemie? Tak. Problem ten był rozważany na innym forum, na którym brałem udział w dyskusji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojciech 666 Opublikowano 25 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2009 Ten bug mozna ominac w inny sposób mianowicie na prawo od wejscia do pomieszczenia gdzie siedzi sidorovicz sa drewniane skrzynki wystarczy na nie wskoczyc przy otwartych drzwiach i umiejetnie zrzucic przynjamniej jedna w taki sposób zeby spadła miedzy drzwi a sciane kiedy drzwi automatycznie beda sie zamykac po opuszczaniu bunkra zaczepia sie o ta skrzynke natomiast same drzwi pozniej mozna zawsze otworzyc gdyz skrzynka nie zniknie bo jest tam jako przedmiot staly wiem bo sam tak mialem sposob dziala 100% :-D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi