Wojciech 666 Opublikowano 26 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2009 Ktos kupił juz Necrovision albo gdzieś grał w ta gre, ja widziałem zapowiedzi ale jeszcze jej nie nabyłem dla nie w temacie jest to polska gra połaczenie 1 wojny światowej z horrorem, mam zamiar ja nabyć i na pewno nabyje ale jesli ktos grał to niech sie wypowie jakie poczatkowe wrazenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fiedia Cezar Opublikowano 27 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2009 niech sie wypowie jakie poczatkowe wrazenia Polecam recenzję w CDA. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojciech 666 Opublikowano 27 Marca 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2009 Dobra takie recenzje to mozna czytac w nieskonczonosc kazda podobna do drugiej mnie ineresuje WASZA opinia , świeża , na żywo od osoby neutralnie do tego nastawionej , a nie po recenzjach patrzeć ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordDino Opublikowano 27 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2009 Recenzje często są ustawiane jak też testy danych sprzętów ten i ten ma wygrać i wygrywa (więc po samej recenzji bym nie podejmował decyzji), tak to jest w Polsce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi