The Iceman Opublikowano 27 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2009 Jeden z największych, a kto wie, czy nie największy serwis o grach, bogaty w aktualności, dema, hosting plików i największy zbiór modyfikacji do gier zawiesza swoją działalność. Oznacza to wielki kryzys wśród graczy z całego świata. Administracja FileFront: Z przykrością informujemy was, iż z dniem 30 marca br. jesteśmy zmuszeni zawiesić działalność serwisu FileFront na czas nieokreślony z uwagi na sytuację ekonomiczną. http://filefront.com Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VooDoo Opublikowano 27 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2009 :shock: Ja bym coś więcej napisał , ale to by się znalazło pod kategorią wulgarne... [ Dodano: Pią 27 Mar, 2009 ] Ale ty żartujesz nie? [ Dodano: Pią 27 Mar, 2009 ] Oznacza to wielki zawał serca i szok wśród graczy z całego świata. Fix'd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fiedia Cezar Opublikowano 27 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2009 zawiesza swoją działalność. Jeśli to prawda. Myślę, że to nie jest przeciwko graczom. Ktoś skalkulował i ocenił - utrzymanie serwerów kosztuje. Każdy modder mógł tam umieścić mod ( pamięć), teraz pomyślcie jakie to koszty. Za darmo każdy ściągał mody, czy np. za 1 $ , za mod zapłaciłby ktoś z nas. Ja tak i wielu, ale jest tysiące na świecie , których nie stać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Albert115 Opublikowano 27 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2009 Sadze, ze mieli stare serwery i nie mieli forsy na nowe. Predkosc sciagania byla strasznie wolna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The Iceman Opublikowano 28 Marca 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2009 Ja dodam, że niedawno był problem z utratą części plików hostowanych przez FileFront, na szczęście problem został rozwikłany. To bardzo potężny serwis, więc podejrzewam, że nie zostanie on tak prędko przywrócony do dawnych czasów swojej świetności. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheBurlak20 Opublikowano 28 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2009 A ja porostu myślę ze to będzie jeden wielki żart na pryma aprilis :lol: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The Iceman Opublikowano 28 Marca 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2009 Administracja FileFront nie byłaby taka bezmyślna, żeby na Prima Aprilis robić użytkownikom smutek i przygnębienie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheBurlak20 Opublikowano 28 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2009 Kiedyś na innej stronie podobnej zresztą do filefront była podobna informacja strona zniknęła ale 2 kwietnia była s powrotem i na dodatek w nowej szacie graficznej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The Iceman Opublikowano 30 Marca 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2009 Tysiące modów do stalkera... przepadnie. Administrator sieci FileFront potwierdził, że to już jest koniec. Ale chce za to stworzyć coś podobnego. Jego wizja znajduje się pod TYM linkiem. Tymczasem istnieje jeszcze podobny serwis - www.strategyinformer.com. Jego administrator wysłał kiedyś do mnie wiadomość na e-mail, z prośbą o zgodę na umieszczanie moich plików. FileFront był źródłem tego serwisu. Teraz mam nadzieję, że weźmie wszystko w swoje ręce. toś skalkulował i ocenił - utrzymanie serwerów kosztuje. Uwaga - właśnie się dowiedziałem, że to nie sieć zawiniła. Zawieszenie działalności FileFront jest ściśle związane z rządem USA. Teorie na ten temat mogą być różne. Modderzy często używają materiałów z innych gier, co jest nielegalne. Tak samo hosting, mimo regulaminu, wrzucane są tam nielegalne pliki, które i tak po jakimś czasie są usuwane przez administrację. Poza tym serwis FileFront wzbudzał kontrowersje, a to dlatego, że tylko w USA można było ściągać pliki z normalną prędkością. Dzisiaj prawdopodobnie nadejdzie koniec. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VooDoo Opublikowano 30 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2009 Czyli R.I.P. ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The Iceman Opublikowano 30 Marca 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2009 Czyli R.P.I. ? Nie do końca, ale Rest in Peace (R.I.P.) rzeczywiście. Jako użytkownik miałem obowiązek napisać krótkie pożegnanie: http://stalker.filefront.com/potd/103485 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VooDoo Opublikowano 30 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2009 Nie bardzo rozumieniem do czego ten link? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The Iceman Opublikowano 30 Marca 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2009 Nie bardzo rozumieniem do czego ten link? Jako użytkownik miałem obowiązek napisać krótkie pożegnanie: http://stalker.filefront.com/potd/103485 Wyraźnie zaznaczone dwukropkiem, poza tym mogłeś sprawdzić zawartość i już byś wiedział, chyba że angielski kuleje :lol: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordDino Opublikowano 30 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2009 Jak mówisz, że był problem z amerykańskim prawem, to może zrobią coś podobnego na serwerze np. europejskim. myślę, że tak definitywnie to nie zniknie tylko przy ewentualnej przeprowadzce może się trochę rzeczy pogubić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The Iceman Opublikowano 30 Marca 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2009 Mnóstwo danych pójdzie się walić, a linki do modów staną się nieaktualne :-( może zrobią coś podobnego na serwerze np. europejskim http://stalker-world.webd.pl/viewtopic.php?p=5998#5992 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojciech 666 Opublikowano 30 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2009 No ładnie Elvis czułe pożeganie bym powiedział ;-) I always like the FileFront. Damn. I can't believe this. No more mods on this site - no more files - no more videos and... nothing more. Someday, and that day may never come, FileFront will come into anew existence . Time to say goodbye. I will always remember about this site. And I am keeping my fingers crossed . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VooDoo Opublikowano 30 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2009 Ładnie pożegnanie. Ja go nie mogłem przeczytać bo nie widziałem gdzie jest w tym linku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The Iceman Opublikowano 31 Marca 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2009 Z serwisów zniknęły kategorie lub raczej linki do plików, administratorzy nie mają dostępu do swojego panelu, a moduł PotD (zdjęcie dnia) nie jest już aktualizowany. Zbliża się 1 kwietnia, a strona nadal istnieje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fiedia Cezar Opublikowano 31 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2009 Nawet ja, który słabo po angielsku piszę, zacytuję kolegęI always like the FileFront, ponieważ będzie szybciej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheBurlak20 Opublikowano 31 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2009 Pierwszy Kwietnia się zbliża a filefront dalej jest. Drugiego okaże się że to by największy żart na pryma aprylis jaki mógł nam zrobić filefront. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fiedia Cezar Opublikowano 31 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2009 Pierwszy Kwietnia się zbliża a filefront dalej jest. Drugiego okaże się że to by największy żart na pryma aprylis jaki mógł nam zrobić filefront. To bardzo bym się cieszył. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheBurlak20 Opublikowano 31 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2009 Jeszcze coś przemawia za tym ze to ściema, gdyby zamykali serwis to by wyłączyli 30 a nie zostawili stronę jeszcze na kila dni. EDIT: Na 100% zamknięcie filefronta to ściema oto dowód: Link: >>S.T.A.L.K.E.R FileFront<< Można stad ściągać pliki. Nie sprawdziłem wszystkich plików bo to za dużo czasu by zajęło, ale te co sprawdzałem to działają i da się ściągnąć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The Iceman Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Oficjalna strona stalkera serwisu FileFront to stalker.filefront.com, to tam właśnie brakuje tych linków. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheBurlak20 Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Brakuje bo nikt się nie domyśli ze linki na głównej stronie filefronta dalej działają, no cóż ja się nie dałem nabrać na to ze zawieszą swoją działalność. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VooDoo Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Ten servis jest tak duży że mogą go po kolei wyłączać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi