LordDino Posted March 28, 2009 Report Share Posted March 28, 2009 Wiem, że w modyfikacja gotowych był taki temat ale link wygasł, a jego autorem był Flippo i jego jakiś czas nie będzie. Więc może dam radę samemu stworzyć bieganie w Egzoszkielecie dla mnie i przyszłych użytkowników na wypadek długiej nieobecności Filppa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Iceman Posted March 28, 2009 Report Share Posted March 28, 2009 Plik: gamedata/configs/misc/outfit.ltx Sekcja: [exo_outfit] Linijka: sprint_allowed = false Zamień ją na: sprint_allowed = true Teraz możesz sobie biegać w tym kosmicznym pancerzu ;-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
LordDino Posted March 28, 2009 Author Report Share Posted March 28, 2009 Zaraz wypróbuję mam chyba jakieś savy z Exo w plecaku [ Dodano: Sob 28 Mar, 2009 ] Się okazuje, że tam jest true w tej linijce, a chłopina nie biega spróbuje zmienić na false może po prostu trzeba odwrócić. [ Dodano: Sob 28 Mar, 2009 ] Jednak ja się pomyliłem bo nie patrzyłem w zakładce Exo ale już sobie zrobiłem i działa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Iceman Posted March 28, 2009 Report Share Posted March 28, 2009 To się cieszę. Myślę, że temat do zamknięcia? Link to comment Share on other sites More sharing options...
LordDino Posted March 28, 2009 Author Report Share Posted March 28, 2009 Tak zamykaj wszystkie informacje na przyszłość są w nim zawarte. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts