LordDino Opublikowano 28 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2009 Wiem, że w modyfikacja gotowych był taki temat ale link wygasł, a jego autorem był Flippo i jego jakiś czas nie będzie. Więc może dam radę samemu stworzyć bieganie w Egzoszkielecie dla mnie i przyszłych użytkowników na wypadek długiej nieobecności Filppa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The Iceman Opublikowano 28 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2009 Plik: gamedata/configs/misc/outfit.ltx Sekcja: [exo_outfit] Linijka: sprint_allowed = false Zamień ją na: sprint_allowed = true Teraz możesz sobie biegać w tym kosmicznym pancerzu ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordDino Opublikowano 28 Marca 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2009 Zaraz wypróbuję mam chyba jakieś savy z Exo w plecaku [ Dodano: Sob 28 Mar, 2009 ] Się okazuje, że tam jest true w tej linijce, a chłopina nie biega spróbuje zmienić na false może po prostu trzeba odwrócić. [ Dodano: Sob 28 Mar, 2009 ] Jednak ja się pomyliłem bo nie patrzyłem w zakładce Exo ale już sobie zrobiłem i działa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The Iceman Opublikowano 28 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2009 To się cieszę. Myślę, że temat do zamknięcia? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordDino Opublikowano 28 Marca 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2009 Tak zamykaj wszystkie informacje na przyszłość są w nim zawarte. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi