dojazd997 Opublikowano 26 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2020 Witam. Mam problem z modem który polega na braku aktywnych zadań. Już wyjaśniam o co chodzi. Przychodzę do stacji Janów ratuję naukowców i ich eskortuje do bunkra. Po tym zadaniu żadne mi się nie aktywuje tak jak było z resztą wcześniejszych zadań (ktoś odzywał się przez radio lub przy rozmowie). Z ziomkiem który stoi w stacji po wybiciu bandytów jak i naukowcem w bunkrze rozmawiałem i na tym się skończyło. Czekałem długi czas, zostawiłem odpaloną grę na kilka godzin gdy nie było mnie w domu i również nic. Biegam tak naprawdę po mapie bez celu. Zna może ktoś rozwiązanie? Może muszę się do kogoś udać by aktywować jakąś misję? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anton Gorodecki Opublikowano 26 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2020 1 godzinę temu, dojazd997 napisał: Mam problem z modem który polega na braku aktywnych zadań. Rozumiem, że nie masz żadnego aktywnego zadania, tak? Pamiętasz może jakie zadania (lub linie fabularne) wykonywałeś wcześniej? Wykonałeś wszystkie dostępne zadania w PDA? Czy z PDA zniknęły ci zadania? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dojazd997 Opublikowano 26 Grudnia 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2020 Wykonywałem je normalnie. Zadania poboczne typu ,,przynieś artefakt xyz czy zabij mutanta" mogę aktywować u handlarza w Janowie. A co ostatnio robiłem to zakończyłem główną linię fabularną niszcząc świadomość Z po czym dostałem zadanie przez radio by do Janowa się udać zrobiłem tam co trzeba i na tym stanęło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi