GulSoon Opublikowano 19 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2021 Witam was stalkerzy po długiej nieobecności, i z góry przepraszam jeśli wcisnąłem temat w nie ten wątek Mam małe pytanko do twórców lub osób które wiedzą co nieco na temat tego w jakim języku owe mody są tworzone. Jeśli jest na pokładzie jakiś grafik/programista to podepnijcie się i powiedzcie w jakim języku napisaliście modyfikacje. Jeśli będzie również potrzeba analizy jakiegoś kodu źródłowego, służę pomocą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 19 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2021 @GulSoon byłeś blisko, przeniosłem, tutaj masz informacje o robieniu modów. https://stalkerteam.pl/forum/116-warsztat-modera/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi