Pobi Opublikowano 13 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2021 Czy jest jakis mod z brońmi typu pkm m200 m300 snajperki i karabiny maszynowe ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 13 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2021 @Pobi np: i inne https://stalkerteam.pl/forum/613-dodatki/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pobi Opublikowano 14 Października 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2021 dlaczego nie działają mi ikony broni ? i kombinezonu ? pomocy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 14 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2021 @Pobi a więcej szczegółów albo jakiś screen o co ci chodzi? Tak w ciemno to zwiększ rozdzielczość i inne opcje w górę. Jeśli źle ci się wszystko wyświetla w ekwipunku. Ps. A bardziej po polskiemu też możesz pisać. Nazi grammar Mode On. W ogóle co ty za moda zarzuciłeś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pobi Opublikowano 14 Października 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2021 (edytowane) @tom3kb 1.4.22+hybrid+tego gun moda co podałeś ^^ gdy wciskam inventory to nie mam ikon żadnych Edytowane 14 Października 2021 przez Pobi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junx Opublikowano 14 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2021 @Pobi broń w Hybrid 1.4.22 to jest połączony mix STCoP + AO, więc myślę że duży wybór, potem już nie dodałem nic bo ów wersja była w 2017 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi