DaveLja Opublikowano 1 Marca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2023 Witam fajny mod i wszystko działa Ale mam jedno pytanie co zrobić po zabiciu 3 najemników w wiosce rybackiej?? I Dlaczego nie mogę wrócić do bay czystego nieba 😞 xD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 1 Marca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2023 @DaveLja Tu masz filmik, co robić. Patrz od 10:00. https://www.youtube.com/watch?v=SXJXl_gV2t8&list=PLaqm7hHKV00lVcVRksO0SsSxCl_0bcrfW&index=2 A wódkę dla przewodnika masz? Bez niej nie prowadzą. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaveLja Opublikowano 1 Marca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2023 @kondotier właśnie oglądam poradnik. A wrócić nie mogłem bo coś temu npc wtedy odbiło i poszedł walczyć z regenatami i padł xD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 2 Marca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2023 @DaveLja Idź i porób to co ten a filmiku. Śmierć przewodnika może być zamierzona, abyś szukał innego. Nie grałem w tę wersję moda, więc to jest moje przypuszczenie. Tam dalej też są przewodnicy, a po jakimś czasie w Rybackiej pojawi się nowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi