pda13 Opublikowano 24 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2021 (edytowane) Kiedy pierwszy raz włączyłem pierwszy raz Call of Chernobyl ( 1.4.22) było wszysko dobrze ale kiedy na drugi dzień go włączyłem był już po angielsku i kiedy wczytywałe grę wyrzucało mnie na pulpit. Nie wiem czym jest to spodowane , może ma z tym związek to że zainstalowałem do tego moda AO3. Pozdrawiam Edytowane 24 Kwietnia 2021 przez pda13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 24 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2021 @pda13 tu miałeś wersję AO spolszczoną Pasującą do polskiej wersji CoCka 1.4.22 PL, nie wiem jaką ty zarzuciłeś. A może niechcący w opcjach gry zmieniłeś język na angielski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pda13 Opublikowano 24 Kwietnia 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2021 dziękuje i spróbuje to zrobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi