bas001 Opublikowano 22 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2009 Zwiastun: http://www.benchmark.pl/aktualnosci/Call_of_Juarez_Wiezy_Krwi__nowy...-18624.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Los Bobos Opublikowano 26 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2009 Ja właśnie przechodzę pierwszą część i powiem szczerze że nawet mi się podoba ten klimat dzikiego zachodu. Z trailera widać że druga część też się ciekawie zapowiada. Dziwi mnie to że ta gra jest mało popularna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Naznaczony Opublikowano 26 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2009 gierka jest fajna też gram w pierwszą część podoba mi się w tej grze to że gra się raz billym a raz tym pastorem Przydaly by sie duze litery i interpunkcja [chociaz kropki]. Regulaminu sie nie czytalo. :-P -A115 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilov Opublikowano 21 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2009 Call of Juarez 2 opowiada historie 2 braci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bas001 Opublikowano 28 Maja 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2009 Wymagania nadchodzącej gry (oczywiście minimalne): * System: Windows XP (z SP3)/Windows Vista (z SP1) * Procesor: Intel Pentium 4 3.2 Ghz, Intel Pentium D 2.66 Ghz, AMD Athlon 64 3500+ * Pamięć RAM: 1 GB dla Windows XP / 2 GB dla Windows Vista * Karta graficzna: 256 MB RAM na pokładzie, zgodna z DirectX 10.0 lub DirectX 9.0c, zgodna z Shader Model 3.0 (wspierane karty graficzne: NVIDIA GeForce 6800/7600-7950/8600-8800/9600-9800/GTX 260-280, ATI RADEON X1650-1950/HD 2400-2900/3650-3870/4650-4870) * Dysk twardy: 4 GB wolnego miejsca * Karta dźwiękowa: zgodna z DirectX 9.0c * Napęd DVD-ROM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BiałaMysz Opublikowano 6 Lipca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2009 O , widzę że nie tylko mi się spodobało CoJ :mrgreen: Zamuwiłem sobie 2 i tak się złożyło że miałem ją 3 dni przed premierą ale do przesyłki zabrakło mi 20 pln toteż miałem jedynie 2 dni przed. Jednak i tak zdążyłem już ją przejść :-D (Grałem Thomasem) Gra mi się bardzo podobała i jedyne co mnie w niej denerwowało to brak bullet-time'u podczas strzelania z łuku. Teraz bede w nią pykał 2 raz, Ray'em oczywiscie :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Albert115 Opublikowano 7 Lipca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2009 Ostatnio odpalilem "jedynke" i wcale mi sie nie spodobala. Spodziewalem sie zupelnie czegos innego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Los Bobos Opublikowano 7 Lipca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2009 Ja ogólnie nie lubię gier w których się tylko chodzi po wyznaczonej trasie i zabija kolejnych przeciwników, ale ta gra jakoś przypadła mi do gustu. Podobał mi się ten klimat dzikiego zachodu (chociaż nie był on w pełni oddany) i to że można było chodzić dwiema postaciami. W drugą część jeszcze nie grałem, ale zamierzam to zrobić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The Witcher Opublikowano 11 Lipca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2009 Grałem w tą grę i muszę przyznać, że jest bardzo fajna. Szkoda tylko, że taka krótka - ukończyłem ją dokładnie w 5h 36 min grając Thomasem. ;) Na moim sprzęcie (C2D E8400 3.5GHz 9600GT 4GB Ram) chodziła "na fulla" bez żadnych zacięć. Polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VooDoo Opublikowano 5 Sierpnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2009 Zakupiłem grę. Jest całkiem niezła tylko trochę hmm... "korytkowa". Mam pytanie dotyczące 2 rozdziału (tak aż tak daleko doszedłem...) [glow=orange]SPOILER[/glow] Jak zniszczyć ten parowiec? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The Witcher Opublikowano 6 Sierpnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2009 Wal do niego z działa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Albert115 Opublikowano 6 Sierpnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2009 Ja tam nawet nie wiem jak uciec z miasteczka. Wyskoczylem z tego okna i nic nie moge zrobic bo mnie zabijaja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VooDoo Opublikowano 10 Sierpnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2009 Przeszedłem grę przez 5 mi nutami i jestem niezadowolony i zadowolony. [Z uwagi na SPOLERY w mojej wypowiedzi najlepiej żeby jej nie czytała osoba która nie przeszła gry.] Najbardziej zirytowała mnie końcówka, Ray jako pastor/ksiądz?! Dawno już tak się nie złapałem za głowę. Tak zdziwiony to naprawdę nie byłem już długo. Ktoś się wykazał inwencją twórczą ;]. Mogło by być więcej wyborów np.: Fort Mendozy, Thomasem można by było dać do wyboru czy iść po skarb czy zostać. Gra ma wielki potencjał, ale była by dużo lepsza gdyby połączyć ja z otwartością świata jak w FO3 czy FC2. NO i tylko 2 "przerywniki" między misjami. Ogólnie gra dobra. Ja jednak miałem przechodząc ja na najłatwiejszym czas zaledwie 5h58min. To krócej niż MW 1. ------------------------------------------------------------------ Jest ktoś chętny do multi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi