pda13 Opublikowano 24 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2021 Cześć! Mam problem z modem Lost Alpha. Kiedy chcę rozpakować (osobne) archiwa pod koniec rozpakowywania wyskakuje mi takie coś: Potrzebny jest następny wolumin Musisz posiadać następny wolumin ,aby kontynuować rozpakowywanie włóż dysk z tym woluminem i naciśnij ,,Ok" aby ponowić próbę lub ,,Anuluj" aby przerwać rozpakowywanie. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 24 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2021 @pda13 wygląda na to, że nie pobrałeś wszystkich partów moda albo, któryś jest uszkodzony. @edit. A ty chcesz rozpakowywać każde archiwum z osobna bo tam tylko pierwsze chyba się odpalało i czekasz do końca bo to archiwum dzielone. Pobierasz 6 partów, ostatni jest setupem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pda13 Opublikowano 24 Maja 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2021 ok dziękuję obaczę na to , nie ja tylko rozpakowywałem ( próbowałem) pierwsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 24 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2021 @pda13 wrzuć wszystkie party w jeden folder i na ostatni 6 kliknij żeby wypakowywało bo on jest setupem, a potem czekaj i czekaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pda13 Opublikowano 24 Maja 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2021 (edytowane) Dziękuję spróbuję tak jak Pan napisał , nie ja tylko rozpakowywałem ( próbowałem) pierwsze, jakbym coś napisał niezrozumiale to proszę napisać bo głupio mi pisać o takich rzeczach bo są tu osoby które mają takie rzeczy w małym palcu Edytowane 24 Maja 2021 przez pda13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi