Suseł Opublikowano 3 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2021 Tytuł oryginalny: Escape From Pripyat 2.0 Platforma: S.T.A.L.K.E.R Anomaly 1.5.1 Data premiery: 02.05.2021 Autor: ... Opis: Spoiler Escape From Pripyat 2.0 to duży modpack do Anomaly 1.5.1 który dodaje gigantyczną ilość dobrze połączonych ze sobą addonów. JEST NOWA WERSJA TEGO MODPACKA [LINK NIŻEJ]! Filmy: Spoiler Screeny: Spoiler Instalacja: Spoiler Linki do pobrania: Spoiler Dropbox Kliknij w link Link do Discorda autorów EFP: Spoiler Discord Kliknij w link 1 3 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suseł Opublikowano 4 Września 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2021 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trixtah Opublikowano 14 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2021 Witam chciałem pograć w tego moda ze spolsczeniem tym 0.98 Anomaly da się jakoś ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suseł Opublikowano 14 Września 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2021 Nie da rady, ten modpack dodaje sporo dodatków które nie są przetłumaczone 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 14 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2021 @Trixtah jeśli mod jest spolszczony to link do spolszczenia jest w pierwszym poście. Ty masz spolszczonego Anomaly. Dodatków do niego spolszczonych chyba w ogóle praktycznie nie ma. Ten mod też nie jest po polsku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trixtah Opublikowano 14 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2021 @tom3kb no mi chodzi o to ( Provak i EFP są dodatkami do Anomaly ) a mi właśnie chodzi o to żeby Anomaly było spolsczone dodatki nie muszą być , żeby trochę tej polskośći było tylko chociaż ale z EFP to nie idzie jakoś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suseł Opublikowano 14 Września 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2021 Polonizację możesz dorzucić do któregoś folderu z modem w EFP (tam jest taki folder MODS i tam dalej masz listę modów to se wrzuć do któregoś) może zadziała może nie. Ja nie jestem w stanie pokazać w ogóle gdyż się przeprowadziłem a ja kompa nie mam. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suseł Opublikowano 15 Września 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2021 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Milas Opublikowano 20 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2022 Panowie, link chyba wygasł 🤐 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suseł Opublikowano 20 Stycznia 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2022 @Milas Do discorda? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Milas Opublikowano 20 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2022 @Suseł Nie, do pobrania moda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suseł Opublikowano 20 Stycznia 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2022 @Milas Dobrze że o tym mówisz już wrzucam link do najnowszej wersji jaką mogę znaleźć na ich discordzie https://drive.google.com/file/d/12MWyDIVjwD-AW4BXVgZiFTouLgpfRdQi/view?usp=sharing https://www.dropbox.com/t/Uvv84Z8t0mvbB1sC 1 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suseł Opublikowano 1 Lutego 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2022 Powstała nowa wersja Escape From Pripyat. Zapraszam do tego tematu: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi