ZapomnialemLoginu Posted September 23, 2021 Report Share Posted September 23, 2021 Gier inspirowanych starymi Falloutami trochę już wyszło ale tych robionych na modłę Tacticsa - już nie. Do czasu bo pojawił się Duswind, który po dłuższym czasie doczekał się polskiego tłumaczenia. https://store.steampowered.com/news/app/600460/view/4745095000834490560 To co mi doskwierało w oryginalnym FT to niewiele okazji do używania pułapek, szczególnie w misji gdzie bronimy ghuli przed szturmem technokultystów którzy atakują bez dawania czasu na przygotowanie. W Dustwind będziemy mieli tych okazji znacznie więcej bo nie zawsze wjazd na pałę jest dobrym pomysłem... Do gry dołączono rozbudowany edytor map w którym możemy tworzyć własne rozgrywki. Przypominało mi to zabawy w edytorze Warcrafta 3 prawie dwie dekady temu. Jest też kampania jeśli ktoś jest zainteresowany. 4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts