LisKot Opublikowano 17 Maja 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2024 @Marcx https://www.twitch.tv/holystalkerspl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcx Opublikowano 17 Maja 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2024 (edytowane) Wiem, dzięki @LisKot już tam byłem. ✔️ Wcześniej. ps. Domyślam się o co biega. Pewnie jakaś zatroskana mamusia lub tatuś zabawił się w ' kapo ' Edytowane 17 Maja 2024 przez Marcx ps Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FilmisterPL Opublikowano 19 Maja 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2024 Nie mam zielonego pojęcia o co poszszło to już 2 kanał jaki miałem,kolejnego nie zakładam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi