LisKot Opublikowano 17 Maja Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja @Marcx https://www.twitch.tv/holystalkerspl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcx Opublikowano 17 Maja Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja (edytowane) Wiem, dzięki @LisKot już tam byłem. ✔️ Wcześniej. ps. Domyślam się o co biega. Pewnie jakaś zatroskana mamusia lub tatuś zabawił się w ' kapo ' Edytowane 17 Maja przez Marcx ps Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FilmisterPL Opublikowano 19 Maja Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja Nie mam zielonego pojęcia o co poszszło to już 2 kanał jaki miałem,kolejnego nie zakładam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi