Duszman Posted December 16, 2021 Report Share Posted December 16, 2021 Dzień Dobry Czy ktoś obeznany w temacie wie może który plik w grze odpowiada za zawartość skrzynek ( tych które można zniszczyć nożem ) ? Chodzi mi o plik ze Stalkera Cień Czarnobyla, z góry dziękuje Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Meta Posted December 17, 2021 Report Share Posted December 17, 2021 Ja nie jestem jeszcze jakoś dobrze obeznana i nie mam w poniższym poście 100% pewności, ale znalazłam taki poradnik po rosyjsku: Spoiler i stąd wynika, że aby umieścić w konkretnych skrzyniach konkretne rzeczy, trzeba grzebać w all.spawn A jeśli chodzi o randomowo pojawiające się zawartości skrzynek, które można zniszczyć, to do tego służą 3 pliki konfiguracyjne (ścieżka gamedata\config\misc) ph_box_items_by_communities - rodzaje skrzynek i konfiguracja prawdopodobieństwa pojawienia się w nich rzeczy ph_box_items_count - bodajże ogólna ilość wymienionych przedmiotów, które mogą się pojawić ph_box_items_by_levels - prawdopodobieństwo pojawienia się w zależności od lokacji 1 2 2 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Duszman Posted May 31, 2022 Author Report Share Posted May 31, 2022 Dziękuje Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts