pda13 Opublikowano 22 Kwietnia 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2022 Tym razem problem z X-ray`em mam przeinstalować czy jak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 23 Kwietnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2022 @pda13 Zielony żuczek to sygnalizacja, że komp nie wyrabia. Jeśli pojawił się log, to sprawdź czy podał Fatal Error i się do niego zastosuj. A na początek spróbuj przed uruchomieniem obniżyć wszystkie ustawienia pamięciożerne. Jakość tekstur, odległość widzenia, gęstość trawy i typ oświetlenia. Jak odpali, to później pojedynczo będziesz mógł te ustawienia powiększać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pda13 Opublikowano 25 Kwietnia 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2022 Dalej to samo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 25 Kwietnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2022 @pda13 A Ty moda masz zainstalowanego na pulpicie? Bo tak wskazuje ścieżka. Przenieś go, lub lepiej zainstaluj na nowo na dysku nie systemowym. A co z logiem i Fatal Error? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pda13 Opublikowano 27 Kwietnia 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2022 W dniu 25.04.2022 o 22:19, kondotier napisał: @pda13 A Ty moda masz zainstalowanego na pulpicie? Bo tak wskazuje ścieżka. Przenieś go, lub lepiej zainstaluj na nowo na dysku nie systemowym. A co z logiem i Fatal Error? Nie wiem jak to powiedzieć. Moda mam zainstalowanego w folderze na pulpicie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 28 Kwietnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2022 @pda13 Już Ci pisałem, abyś moda z pulpitu przeniósł, lub zainstalował go na nowo na dysk nie systemowy. Nie pokazałeś loga, tylko katalog z logami. W dziale dla początkujących stalkerów masz cały temat, jak dobierać się do loga błędu i pokazywać Fatal Error. Ze zrzutu patrząc, to będzie on w jednym z dwu górnych plików. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi