jaguar9669 Posted February 1, 2022 Report Share Posted February 1, 2022 Siemka. Mam takie pytanie. Mianowicie czy jest spolszczenie do ABR MOD 2.1.1? Jeżeli tak to bardzo bym prosił o podlinkowanie i opisanie co gdzie powrzucać żeby działało bo ja z tym to bardziej jestem niż zielony. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
qlkin Posted February 1, 2022 Report Share Posted February 1, 2022 (edited) Siemka. Z tego co widzę - to nie ma, ale jest do ABR MOD 2.0.1. Twój wybór. Temat moda 2.0.1 czeka na lekturę na swoim miejscu. Pozdrawiam. Edited February 1, 2022 by qlkin Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jaguar9669 Posted February 1, 2022 Author Report Share Posted February 1, 2022 Tylko, że jak tam wchodzę jest napisane wersja 2.0.1 a jak wejdę w link do pobrania to jest 2.1.1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
qlkin Posted February 1, 2022 Report Share Posted February 1, 2022 (edited) Próbuj to co jest. Jak nie ma dużo zmian - jakaś skryptokosmetyka tylko - to będzie ok. Zdzieraj grę i dalej jak w opisie instalacji. Poza tym wyloty to kopalnia złota wiedzy, dużo szlamu - jeden nuggacik z rzadka lol. Jak będzie źle - to to forum jest od wspierania się nawzajem. Pozdrawiam. Edited April 7, 2022 by qlkin Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts