jaguar9669 Opublikowano 1 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2022 Siemka. Mam takie pytanie. Mianowicie czy jest spolszczenie do ABR MOD 2.1.1? Jeżeli tak to bardzo bym prosił o podlinkowanie i opisanie co gdzie powrzucać żeby działało bo ja z tym to bardziej jestem niż zielony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qlkin Opublikowano 1 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2022 (edytowane) Siemka. Z tego co widzę - to nie ma, ale jest do ABR MOD 2.0.1. Twój wybór. Temat moda 2.0.1 czeka na lekturę na swoim miejscu. Pozdrawiam. Edytowane 1 Lutego 2022 przez qlkin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaguar9669 Opublikowano 1 Lutego 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2022 Tylko, że jak tam wchodzę jest napisane wersja 2.0.1 a jak wejdę w link do pobrania to jest 2.1.1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qlkin Opublikowano 1 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2022 (edytowane) Próbuj to co jest. Jak nie ma dużo zmian - jakaś skryptokosmetyka tylko - to będzie ok. Zdzieraj grę i dalej jak w opisie instalacji. Poza tym wyloty to kopalnia złota wiedzy, dużo szlamu - jeden nuggacik z rzadka lol. Jak będzie źle - to to forum jest od wspierania się nawzajem. Pozdrawiam. Edytowane 7 Kwietnia 2022 przez qlkin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi