warek19 Opublikowano 3 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2022 Witam mam taki problem tak jak w tytule. Wszystko pobrane i skopiowane według instrukcji. Po kliknieciu na ikonkę pojawia się to logo stalker shadow of chernobyl tak na 10s i znika. Wersja gry 1.4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 3 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2022 @warek19 a w logu coś jest? A jak chcesz to możesz spróbować dodatkowo na próbę tej wersji To ten sam mod tylko, że przeniesiony na silnik 64bitowy, lepiej chodzi, lepiej wygląda itd. No i mod samodzielny, nie instalujesz go na grę tylko gdzie chcesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
warek19 Opublikowano 3 Lutego 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2022 9 minut temu, tom3kb napisał: @warek19 a w logu coś jest? A jak chcesz to możesz spróbować dodatkowo na próbę tej wersji To ten sam mod tylko, że przeniesiony na silnik 64bitowy, lepiej chodzi, lepiej wygląda itd. No i mod samodzielny, nie instalujesz go na grę tylko gdzie chcesz. xray_a co cię to obchodzi.log Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 3 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2022 Za "co cię to obchodzi" to w sumie nie powinno mi się chcieć w niego zajrzeć nawet. Ale w sumie i tak nic ciekawego nie znalazłem, ktoś miał taki wylot przy Tajnych Ścieżkach jak robił downgrade gry z 1.0006 na 1.0004, dodatkowo miał jakieś śmieci z poprzedniego moda. Jemu pomogła ponowna instalacja gry, a potem moda, kolejnej osobie na taki wylot to nie pomogło niestety. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
warek19 Opublikowano 3 Lutego 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2022 2 minuty temu, tom3kb napisał: Za "co cię to obchodzi" to w sumie nie powinno mi się chcieć w niego zajrzeć nawet. Ale w sumie i tak nic ciekawego nie znalazłem, ktoś miał taki wylot przy Tajnych Ścieżkach jak robił downgrade gry z 1.0006 na 1.0004, dodatkowo miał jakieś śmieci z poprzedniego moda. Jemu pomogła ponowna instalacja gry, a potem moda, kolejnej osobie na taki wylot to nie pomogło niestety. taka nazwa uzytkownika bo moja mi grzebala na moim koncie mimo ze ma swojego gre instalowalem juz na czysto plus patch do 1.0004 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 3 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2022 Teraz, warek19 napisał: taka nazwa uzytkownika bo moja mi grzebala na moim koncie dobre A gre masz w polskiej wersji i z 1.000 patchujesz na 1.0004. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
warek19 Opublikowano 3 Lutego 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2022 Teraz, tom3kb napisał: dobre A gre masz w polskiej wersji i z 1.000 patchujesz na 1.0004. wiem przy reinstalce windowsa taka nazwa mi wpadła do głowy mina bezcenna jak zobaczyła tak z 1.000 na 1.0004 stalker-shadow-of-chernobyl-patch-10004-pl dokładnie to tym patchem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 3 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2022 @warek19 no, a może mod się źle pobrał, jak masz czas to zassij jeszcze raz albo najpierw sprawdź tą drugą wersję co proponowałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
warek19 Opublikowano 3 Lutego 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2022 42 minuty temu, tom3kb napisał: @warek19 no, a może mod się źle pobrał, jak masz czas to zassij jeszcze raz albo najpierw sprawdź tą drugą wersję co proponowałem. działa miałeś racje że musiało się źle pobrać tylko mam pytanko wczesniej co mi doradzałeś był też spawner roznych tam pierdzielników jako że straciłem save nie chce m sie znowu wszystkiego ciułać.Ale go nie widzę niestety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 3 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2022 @warek19 a zobacz czy nie ma wbudowanego spawnera, wciśnij Escape, potem F1 albo S. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
warek19 Opublikowano 3 Lutego 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2022 6 minut temu, tom3kb napisał: @warek19 a zobacz czy nie ma wbudowanego spawnera, wciśnij Escape, potem F1 albo S. probowalem F1 oraz S nic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi