VooDoo Opublikowano 6 Lipca 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2009 Dobra :]. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordDino Opublikowano 9 Lipca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2009 Panowie zakładać karty bo ja już się powoli doczekać nie mogę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cichociemny1 Opublikowano 12 Lipca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2009 Imię: Wojciech Pseudonim: Ryś Gracz: wojtek1000 Płeć: Mężczyzna Wiek: 24 lat Wzrost: 186cm Waga: 78kg Włosy: koloru brązowego, krótkie Oczy: niebieski Historia: ciekawa Atrybuty Siła - 6 Percepcja - 6 Inteligencja - 4 Zwinność - 7 Charyzma - 2 Profesja: Przewodnik Umiejętności: Szybki marsz-zmniejsza ilość czasu potrzebną na dotarcie do celu, czyli mniej jedzenia w drodze stracone Ekwipunek: Pancerz - kurtka Broń główna - (brak) Broń dodatkowa - PM Makarow amunicja 50 naboi. Inne - 10 bandaży, jedzenie na 2 dni, mapa Zony, jedzenia na 7 dni, 500ru. jestem zielony to jak coś nie styka to pisać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The Iceman Opublikowano 12 Lipca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2009 Może jutro zrobimy sesję, tylko przypomnijcie mi o zrobieniu karty postaci :love: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cichociemny1 Opublikowano 14 Lipca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2009 I jak robimy tą sesję? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The Iceman Opublikowano 14 Lipca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2009 Wiesz co? Najlepiej w tym temacie: http://stalker-world.webd.pl/viewtopic.php?p=9434#9434 załóż nową kartę postaci według wzoru. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VooDoo Opublikowano 14 Lipca 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2009 Elvis trochę przedobrzyłeś z tymi statami :/. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cichociemny1 Opublikowano 15 Lipca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2009 Broń główna - wojskowy łuk z granatnikiem (30 strzał + 20 granatów) Nie chce się czepiać, ale skąd takie coś wytrzasnąłeś?;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The Iceman Opublikowano 15 Lipca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2009 Z filmu Rambo :-D Podobno istnieje taka broń w rzeczywistości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordDino Opublikowano 15 Lipca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2009 Wojtek wybierz sobie jakąś bron chyba , że wolisz a Makarowem biegać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VooDoo Opublikowano 15 Lipca 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2009 Ale on jest przewodnikiem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordDino Opublikowano 15 Lipca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2009 To przewodnik nie posiada żadnej broni?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cichociemny1 Opublikowano 15 Lipca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2009 Moge sobie wybrać, ale chce zacząć trudniej, a potem dokupić jakiś sprzęcior lepszy. A wrazie czego Wy będziecie mnie osłaniać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VooDoo Opublikowano 15 Lipca 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2009 Wreszcie ktoś mnie rozumie! O to chodzi najpierw macie słaby sprzęt ale później... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The Iceman Opublikowano 30 Lipca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2009 Chyba nikt nowy na razie się nie zgłosi. To więc kto i kiedy będzie prowadził tę sesję? Bo jeśli temat ma stać na marne, prędzej czy później pójdzie do kasacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordDino Opublikowano 30 Lipca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2009 Cholerka chyba będziecie musieli zacząć beze mnie bo jutro wyjeżdżam i nie będę mógł uczestniczyć więc jak coś nie wkurzajcie się, że mnie niema. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cichociemny1 Opublikowano 30 Lipca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2009 No to możemy zaczynać , niech mistrzowie gry coś fajnego wymyślą (na początek może pijawka:D) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordDino Opublikowano 18 Sierpnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2009 I jak tam nasza sesja bo chyba projekt zginął śmiercią naturalną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VooDoo Opublikowano 18 Sierpnia 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2009 Jak chcecie to mogę wam zrobić sesje próbną. Tylko Elvis zrób jeszcze raz swoje statystyki, bo trochę (dużo) przesadziłeś. Przewodnik ma broń. Makarowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The Iceman Opublikowano 18 Sierpnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2009 Jak chcecie to mogę wam zrobić sesje próbną Hah, nie wiem czy wiesz, ale sesję próbną już robiłeś. trochę (dużo) przesadziłeś Po co? Rozdałem 25 punktów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordDino Opublikowano 18 Sierpnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2009 Z tej próbnej poprzednio nic nie wyszło. No i nie wiem co teraz mamy zrobić jak stoimy przed obozem Powinności?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VooDoo Opublikowano 18 Sierpnia 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2009 Tak co robicie? Elvis jest szefem ale możesz go zastepowac kiedy go nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLOOD_STALKER Opublikowano 21 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2009 Niedawono zrobiłem karte gracza i jestem ciekaw kiedy będzie rozpoczencie gry bo chciałbym już zagrac? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubic123 Opublikowano 21 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2009 wlasnie kiedy bedziemy mogli zagrac ????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cichociemny1 Opublikowano 22 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2009 Ogłaszam, że dzisiaj sesja o 20.00. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi