tybet64 Posted July 3, 2022 Report Share Posted July 3, 2022 (edited) Witam.Mam zrobić film dla Akima jak zabijam mutanty za pomocą kapsuł(chyba o to chodzi ). Tylko że mutki jak jeden czy dwa zginą w anomalii to już ją omijają z daleka.No i jak włączyć nagrywanie w tej kamerze od Akima? Edited July 3, 2022 by tybet64 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
carlopapa Posted July 4, 2022 Report Share Posted July 4, 2022 Kamerę wrzucasz bodajże do slotu tak jak noktowizor czy lornetkę i wtedy nagrywa, a tą misję najlepiej się robi w czasie godziny grozy przynajmniej mi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tybet64 Posted July 30, 2022 Author Report Share Posted July 30, 2022 Też tak pomyślałem ale i tak rzadko kiedy któryś zginie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tybet64 Posted August 4, 2022 Author Report Share Posted August 4, 2022 W dniu 4.07.2022 o 03:45, carlopapa napisał: Kamerę wrzucasz bodajże do slotu tak jak noktowizor czy lornetkę i wtedy nagrywa, a tą misję najlepiej się robi w czasie godziny grozy przynajmniej mi. Dzięki.Znalazłem przypadkowo film na YT i udało się. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts