jacekrowinski Opublikowano 22 Września 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2022 Witam Jestem w Lab X-8 w podziemiach domu handlowego na przedmieściach Prypeci. Striełok, którego odszukałem w pralni dał mi misję na odnalezienie tajnych doumentów w X-8. Czyszczę budynek Jubiliejnego z zombiaków i monoliciarzy, na najwyższym piętrze odpalam windę, wracam na dół i zjeżdżam windą. W pomieszczeniach po prawej ze snorkami czyszczę je i wchodzę do stołówki, w kiblu tłukę 1szego burera. Wg filmiku na youtube na stoliku w tejże stołówce na jednym ze stołow leży książka poszukiwana dla Striełoka. U mnie jej za cholery nie ma. Zaczynałem misję 3 razy, od zjechania windą na dół i wybiciu najpierw wszystkich mutantów, włącznie z burerami w pomieszczeniach za szybach wind i kontrolerem, samych snorków i burera w kiblu stołówki, etc. Dokumenty jakieś ale nie te jakich szukam dla Striełoka są na dole w pomieszczeniu gdzie są 3 burery ale tajnych dokumentów, które wg filmika znajdują się na stołówce minuta 32:04, nigdy nie ma. Miał ktoś może taki sam problem i wie jak go rozwiązać ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 23 Września 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2022 @jacekrowinski Patrz 13:00 i 26:30 https://www.youtube.com/watch?v=Nm098J4PhO0 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacekrowinski Opublikowano 26 Września 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2022 Wielkie dzięki za pomoc. Książki nie było na stole w stołówce ale w istocie leżała na podłodze w miejscu w jakim jest w załączonym filmiku. Pozdrawiam i jeszcze raz dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi