Junx Opublikowano 27 Października 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2022 Witam serdecznie. Jak w temacie, czy jest gdzieś taka paczka bo potrzebuje do projektu na bazie Anomaly 🙂 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Diegtiariow Opublikowano 27 Października 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2022 @Junx Need More Artefacts 1.0 (137 nowych artefaktów): Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junx Opublikowano 27 Października 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2022 43 minuty temu, Pancerniak napisał(a): Need More Artefacts 1.0 Dzięki, ale nie o to mi chodzi, artefaktów to ja mam Baaaaaaaaaaadzo dużo xD Potrzebuje modeli do craftingu ;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AntiCitizen Opublikowano 28 Października 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2022 @Junx - w jakim formacie mają być te modele? Sprecyzuj jakiej wersji potrzebujesz, bo czytając pierwszy post - wstawiłbym podobnie modele .ogf jak @Pancerniak w swoim poście. Nie gram w Anomaly, dlatego nie wiem co rozumiesz pod pojęciem crafting artefaktów...można to pojęcie rozumieć na kilka sposobów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junx Opublikowano 28 Października 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2022 7 godzin temu, AntiCitizen napisał(a): nie wiem co rozumiesz pod pojęciem crafting artefaktów Poza tym już sobie poradziłem ;] 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 31 Października 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2022 Junx - spojrzyj, pobierz pooglądaj: https://stalkermod.ru/Treneryi-STALKER/spavner-op-2-2.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi