apophis Opublikowano 1 Stycznia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2023 Witam. Instalacja przeszła bez problemu. Mogę poprawnie uruchomić grę ale tak jak napisałem w temacie, nie jestem w stanie edytować nazwy gracza ani wprowadzić nowej nazwy pliku do zapisu. Mogę nadpisać istniejący plik "all" ale przy odczycie tegoż pojawia na czerwono informacja iż został on zapisany w trybie "developer mode" z wykrzyknikiem. Czy jest to związane z fabułą gry czy też mój sprzęt ma jakiś problem. Może dla pełnej informacji, używam WIN 11 HOME. Będę wdzięczny za każdą podpowiedź. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 1 Stycznia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2023 @apophis zrób sobie pare zapisów przez konsolę "~", a potem normalnie je nadpisuj. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
apophis Opublikowano 1 Stycznia 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2023 Bardzo dziękuję. Twój sposób działa ale i tak jest to dla mnie niezrozumiały defekt gry. W żadnym modzie się z tym nie spotkałem. Za jakiś czas będę zmieniał system na WIN 10 PRO więc porównam. Jeszcze raz dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 1 Stycznia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2023 @apophis taki urok OPka, w poprzednich wersjach też tak trzeba było robić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nice Opublikowano 5 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia Ja mam to samo co kolega. Jest na to jeden fajny patent. Robisz zapisy na lokacjach. Ja mam pod literką J . I zapis jest nowy bez nadpisywania także możesz klikać do woli. Polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi