ralf Opublikowano 25 Lutego 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2023 byłem już raz w sarkofagu..przeszedłem przez te drzwi gdzie ten hologram gadał itd..potem znowu łaziłem po zonie aż dostałem zadanie na złote kotlety dla ducha.. -idę tam drugi raz i za huja nie mogę się dostać na cea-2 !!!!!!! . drzwi zamknięte..kod już nie działa o co tu kurła chodzi? ludziska pomóżcie cuś..bo jak pragnę zdrowia\! to porąbane jest jakieś..jest jakieś drugie wejście na te Cea-2? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 26 Lutego 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2023 6 godzin temu, ralf napisał(a): -idę tam drugi raz i za huja nie mogę się dostać na cea-2 !!!!!!! Tu masz różne porady jak to obejść i co zrobić żeby przechodzić to prawidłowo. https://stalkerteam.pl/search/?&q=Złote kotlety&quick=1&search_and_or=and&sortby=relevancy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi