lolekbolek Posted October 10, 2009 Report Share Posted October 10, 2009 Mam problem, na samym początku, tuż po tym jak wyskauje przez płot, wyskakuje zwarcie, gdzie mam się ukryć? Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Iceman Posted October 10, 2009 Report Share Posted October 10, 2009 Zaraz... Czy mówimy o tej samej części? Bo takiej akcji w Clear Sky sobie nie przypominam. Temat na wszelki wypadek przenoszę. Podczas zwarcia na mapie masz zaznaczone żółtym kółkiem schrony. Musisz dostać się do jednego z nich jak najszybciej, po chwili powinna wyświetlić się informacja, że udało Ci się odnaleźć schron i przetrwać zwarcie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fasolaks Posted October 10, 2009 Report Share Posted October 10, 2009 My musimy się ukrywać (koniecznie). stalkerzy (niezależnie od frakcji) żyjący w zonie przeżywają blowouty bez ukrywania się... Jest taka misja, w której pomagamy naukowcom osłaniając stalkera prowadzącego badania - w jej czasie dopadł mnie blowout - ukryłem się, przeżyłem... Stalker czekał tam, gdzie go pozostawiłem... Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Iceman Posted October 10, 2009 Report Share Posted October 10, 2009 Nie polecam zapisywać gry w trakcie zwarć. Wczytując zapisany stan gry, giniemy od razu. To bug dobrze znany z Clear Sky, widocznie twórcy go nie naprawili. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts