Stalkerowski Opublikowano 5 Kwietnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2023 Szukam tego schowka gdzie ma być(w pobliżu południowej wieży obserwacyjnej) ta mapa no i nie mogę znależć, Jakieś namiary? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agrael Opublikowano 5 Kwietnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2023 @Stalkerowski Sprawdź ten filmik: Spoiler Jeżeli to ten schowek... No, przyznam, że lepiej schować nie mogli. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stalkerowski Opublikowano 5 Kwietnia 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2023 Tak to ta mapa, szukałem przy tych workach i okolicach ponad 1h i nie znalazłem, a wystarczyło posprawdzać worki z góry -.- Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agrael Opublikowano 5 Kwietnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2023 @Stalkerowski Chłopaki odpowiedzialni za OPka są mistrzami w chowaniu wszelkiej maści przedmiotów lub u ukrywaniu schowków. W zasadzie, to podobnie jest w Outfater Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stalkerowski Opublikowano 5 Kwietnia 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2023 @Agrael Zgadzam się, talent do chowania to oni maja. W outfater nie grałem, przyjdzie na to czas najpier OPek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi