alpin Opublikowano 29 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2009 Gdzie są ukryte narzędzia do kalibracji ? Dwa poprzednie zestawy już znalazłem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VooDoo Opublikowano 29 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2009 W Prypeci. [ Komentarz dodany przez: The Iceman: Nie 29 Lis, 2009 ] Autor tematu potrzebowałby dokładniejszych informacji. Ja nie wiem nic na ten temat, więc się nie wypowiadam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Najemnik32 Opublikowano 29 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2009 Zaton: http://images50.fotosik.pl/214/436de00c7601098cm.jpg Jupiter: http://images40.fotosik.pl/209/92a74f04850b0b85m.jpg Prypeć: http://images48.fotosik.pl/213/bc29c29a1dd15c3fm.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alpin Opublikowano 29 Listopada 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2009 Zaton: http://images50.fotosik.p...0c7601098cm.jpg Gdzie w tym tartaku są schowane ,szukałem godzine i nic nie znalazłem :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Windmaker Opublikowano 29 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2009 W domku "na dole" - poniżej głównego budynku tartaku, wejdź na strych i pod ścianą są narzędzia na stoliku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alpin Opublikowano 30 Listopada 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2009 W domku "na dole" - poniżej głównego budynku tartaku, wejdź na strych i pod ścianą są narzędzia na stoliku. Na tym stole jest tylko przykręcone imadło ,nie ma żadnych narzędzi.Jest to możliwe żeby ich tam nie było ? :roll: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Windmaker Opublikowano 30 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2009 Słyszałem, że bywały takie "numery" że raz spotkanych narzędzi nie udało się potem znaleźć, ale chodziło to o cementownię w Janowsku. A może już mu dałeś narzędzia podstawowe (czy jakie tam były)? Ale akurat o tej lokacji nie było mowy, tam zawsze były te narzędzia - na pewno doszedłeś do końca i z wciśniętym F szukałeś ich? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alpin Opublikowano 30 Listopada 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2009 Tak przekopałem cały teren tartaka.Z tym że wcześniej zaniosłem już mu dwa zestawy narzędzi - podstawowy i precyzyjny.(Moze dlatego) Teraz szukam tego do kalibracji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Windmaker Opublikowano 30 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2009 A to nie ma więcej w Zatonie. Ten zestaw jest w Prypeci, jeszcze w praktyce go nie szukałem, bo dopiero się tam wybieram - ale lokalizacje są podane. Zestawy do kalibracji - oba są w Prypeci. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aen Opublikowano 6 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2009 Nie mogę znaleźć narzędzi w tym wagonie w Janowie obszedłem cały wagon w środku i nie mogę znaleźć, w Jupiterze tez ich szukałem ale za bardzo nie ma jak tam wejść bo jest anomalia elektryczna jak tam dotrzeć. Znalazłem oba do kalibracji szukam teraz narzędzi do pracy podstawowej i precyzyjnej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Windmaker Opublikowano 6 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2009 Ten w Wagonie leży na samym końcu po drugiej stronie wagonu chyba przed wejściem do sterówki - na jednym z foteli bodajże po lewej stronie. A te w Jupiterze, da się ominąć tę anomalię w tym pomieszczeniu - mając ten najlepszy detektor można znaleźć ścieżkę, a wyjść można przez drzwi i drabinkę - nie da się tamtędy wejść. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aen Opublikowano 6 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2009 Już poszedłem z powrotem do Prypeci jak będę potrzebował ulepszeń to do Zatonu się przejdę tam Kardan ma wszystkie zestawy, a Azotowi brakuje zestaw do precyzyjnej pracy akurat ten który jest w Jupiterze. Czy ten quest z laboratorium X8 jest ostatnim questem?? bo zabiłem właśnie dowódce najemników i posłańca na dziedzińcu osiedla niedaleko pralni. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Albert115 Opublikowano 6 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2009 To juz prawie koniec gry. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordDino Opublikowano 8 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2009 N32 to co pokazałeś to są wszystkie dostępne narzędzia?? Zaznaczone na czerwono?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Windmaker Opublikowano 8 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2009 Tak, innych narzędzi nie ma w zonie - no w Cementowni narzędzia specjalne na jedną z misji, ale to coś innego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Zybi15 Opublikowano 6 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2011 (edytowane) Gdzie są ukryte narzędzia do kalibracji ? Dwa poprzednie zestawy już znalazłem. Są w Prypeci w domu handlowym musisz zejść na sam dół aby się w ogóle dostać do tego domu musisz przeskoczyć małą barykadę otworzyć drzwi po drodze będą szczury które wskażą Ci drogę tu masz filmik dokładniejszy:) ---> Mam nadzieję, że pomogłem:) Edytowane 6 Maja 2011 przez LordDino 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi