Donord Opublikowano 1 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2009 Nie moge znalezc generatora, zeby wlaczyc zasilanie windy. Wie ktos gdzie on jest? edit: Juz znalazlem. Nie zauwazylem wczesniej schodow:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Najemnik32 Opublikowano 2 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2009 No to teraz moja kolej na problem. Chodzi o to, że w X8 zauważyłem drzwi, tylko że do otworzenia ich potrzebna jest karta, skąd ją zdobyć? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scorpionnik Opublikowano 2 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2009 Generator jest na samym szczycie budynku. Tej drugiej karty nie mogłem znaleźć, kiedy grę przechodziłem za drugim razem. Za pierwszym razem na pewno tam wszedłem, ale nie pamiętam gdzie była ta karta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alpin Opublikowano 3 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2009 Karte pożyczy Ci pijak Kardan na Skadowsku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Najemnik32 Opublikowano 3 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2009 A ta karta to nie jest do drzwi w labie, gdzie był testowany duży Gauss? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Windmaker Opublikowano 4 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2009 Tak ta karta za Zatonu jest do laboratorium Gaussa. Druga karta jest.... cholera wie gdzie :-D Ja przespacerowałem się przez każde piętro i wytłukłem wszystkich potem uruchomiłem generator - najwyższe piętro i zszedłem na parter do windy, tam był jakiś gość - trup z PDA i potem zjechałem na dół windą. Jakoś w międzyczasie musiałem zdobyć tę kartę - przeglądaj trupy, u mnie było ich około 25. Takie pytanie z ciekawości - jak oceniacie motyw z płaczem dziecka? - nie powiem nic więcej bo nie chcę zdradzać fabuły :-P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Albert115 Opublikowano 4 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2009 Ja poszedlem do mechanika z pierwszej lokacji i zrobilem zadanie z duzym gaussem. Wtedy on daje karte do x8 i uzywamy ja w windzie, potem trzeba znalezc dokumenty [okolo 5] i tyle. Takie pytanie z ciekawości - jak oceniacie motyw z płaczem dziecka? - nie powiem nic więcej bo nie chcę zdradzać fabuły :-P Bardzo mi sie podobal. X8 jest bardzo klimatyczne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alpin Opublikowano 4 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2009 Faktycznie.Tą kartę znalazłem przy którymś trupie ,ale niestety nie kojarzę teraz jak i kiedy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Windmaker Opublikowano 4 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2009 Każdy swoje Najlepiej wyczyścić cały teren i każdego trupa sprawdzić Co do samego laboratorium, to nie wiem jak Wy, ale przypomina mi te z SoC-a - w pozytywnym tego słowa znaczeniu, a ten płacz to najlepszy motyw :shock: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Najemnik32 Opublikowano 4 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2009 Motyw płaczącego dziecka? Wtedy pierwszy raz w grze poczułem to coś. Klimat, strach, zaniepokojenie. Bardzo dobry motyw. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aen Opublikowano 4 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2009 O to chodzi żeby poczuć strach, zaniepokojenie, ja czuje klimat w tej grze od pierwszego wykonanego questa. Ale tego płaczu dziecka jeszcze nie słyszałem. A co powiecie na ten quest z badaniem aktywności anomalii dla naukowców tym ulepszonym detektorem też dobry quest niby nic takiego, a na miejscu okazuje się zupełnie coś innego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Windmaker Opublikowano 4 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2009 Też dobry pomysł. Albo legowisko pijawek - to każdy wie o co chodzi bo było w trailerach. Też klimatyczna misja. Nawet Zakłady Jupiter, puste i wymarłe robią wrażenie. Trochę się nam offtopic zrobił, ale chyba administracja nie będzie miała nic przeciwko ;-) Co do motywu dziecka, to uważam, że jest to najlepszy smaczek gry, to trzeba usłyszeć i zobaczyć aby poczuć klimat - prawdziwy klimat. Ogólnie fajnie by było, gdyby ogólnie dodali takie coś, że w Prypeci w niektórych miejscach by się słyszało takie dźwięki - na placu zabaw śmiech dzieci, w blokach krzątaninę itd. to by zbudowało większy klimat jeszcze - bo to monotonne ujadanie psów itd. trochę się nudzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aen Opublikowano 5 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2009 No ja trailerów na szczęście nie oglądałem, bo zwykle to co tam widzę potem jest w grze i wiem mniej więcej co mam robić i nie lubię tego. No płacz dziecka usłyszeć i to jeszcze w nocy gdzie wiesz ze jesteś tylko ty giwera i mutanty. Monotonne ujadanie psów albo dźwięki które słychać od czasów SoC jakieś ryki mutantów itd. Szkoda że twórcy nie dodali więcej takich klimatycznych smaczków, np idziesz przez boisko do gry w koszykówkę słyszysz odgłosy grania w kosza, albo przechodząc obok szkoły słyszysz dzwonek ostatniej lekcji w szkole wybiegające dzieci ze szkoły, albo takie klimatyczne cut scenki pokazujące takie sytuacje jak opisałem, a nie tak nudno ponuro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Windmaker Opublikowano 5 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2009 Dokładnie to miałem na myśli aeanwu. Co do dziecka, to w innym miejscu to słyszysz - w owym laboratorium X8, ale najpierw tam dojdź i przeszukaj każdy kąt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aen Opublikowano 5 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2009 Tak się złożyło że mam teraz tam iść do owego laboratorium, z tym przeszukiwaniem to nie ma problemu, zawsze zaglądam w każdy kąt odwiedzam wszystko co się da zawsze coś można przydatnego znaleźć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Windmaker Opublikowano 5 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2009 No to teraz czekam na opinię aha i taka sugestia - poszukaj do końca dokumentów - może się przydać i będzie ciekawie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aen Opublikowano 5 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2009 Postaram się przeszukać te laboratorium dokładnie kąt po kącie bez pospiechu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Windmaker Opublikowano 5 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2009 Jak pozbędziesz się "czegoś" to zgodzę się z stwierdzeniem bez pośpiechu, ja niestety zrobiłem to na końcu - pozbyłem się tego czegoś - i laboratorium na szybko musiałem przeszukać aby przeżyć :-D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aen Opublikowano 5 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2009 Czyli co nie da się bez tego "czegoś questa wykonac na luzie bez pospiechu, tylko trzeba się spieszyć?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Windmaker Opublikowano 5 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2009 Tak bo to coś atakuje Ciebie cały czas wszystkim co leży w laboratorium - pamiętne laboratorium w Dolnie Mroku z SoC-a ten sam motyw. Ale tu da się to coś "ubić" - nie powiem gdzie to jest ;-) Ja się musiałem streszczać bo były miejsca gdzie goniła mnie butla z gazem czy coś i jak mnie trafiała to w Skacie traciłem połowę paska życia. Szukałem tego długo a jak znalazłem i ubiłem to cisza w laboratorium się zrobiła :-D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aen Opublikowano 5 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2009 A już wiem o co chodzi, taki latający punkcik jak się do tego parę razy strzeliło to przedmioty w laboratorium jakieś beczki przestały się unosić i uderzać w nas Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Albert115 Opublikowano 5 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2009 To nie jest przypadkiem jakis mutek? Nie da sie tego ubic? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Najemnik32 Opublikowano 5 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2009 To jest mutek, ale po ubiciu go zostają inne mutki, które nam w ten sam sposób przeszkadzają. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Windmaker Opublikowano 5 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2009 Nie wiem czy jest ich wiele? Ja oprócz tego jednego miałem tylko tamtego drugiego :-D za drzwiami - Ci co przeszli wiedzą o co chodzi. No i kilka mniejszych, ale tamte to i z noża można pociągnąć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Najemnik32 Opublikowano 5 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2009 Są 4. Jeden klimatyczny, a reszta siedzi w jednym miejscu, do którego ciężko się dostać. Podpowiedź: Szyby wind :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi