Ais Posted December 3, 2009 Report Share Posted December 3, 2009 Jeśli chodzi o CoP to z samą Prypecią mam mieszane uczucia... w SoC sama Prypeć mnie zawiodła, bo było krótko, jednostajna Pogoda i trochę za dużo "akcji" żeby można było sobie ją pooglądać (czytajcie: dopero z modem można było ją docenić). Z nową Prypecią z jednej strony jest fajnie - lokacje które są trzymają klimat, można pozwiedzać z dużą przyjemnościa (coś co w niewielu grach się zdara - gracz chodzi żeby pooglądać scenerię) i faktycznie czuć atmosferę tego miejsca znanego z filmów. Minusem jest... brak Prypeci z SoC! Brzmi to dziwnie, ale jak słyszałam "Call of Pripyat" to sądziłam że to będzie znacznie większa Prypeć - że będzie zawierać również "Centrum" Prypeci znane z SoC, jak również na przykład Basen który był w multiplay'u CS. Ech, no cóż... trzeba czekać na kogoś kto zrobi "porta" mapy Prypeci z SoC do CoP. Wiem że rosjanie już dokonali tego "w drugą stronę". Link to comment Share on other sites More sharing options...
Najemnik32 Posted December 3, 2009 Report Share Posted December 3, 2009 W jednym miejscu w Prypeci przy stanięciu obok ogrodzenia widać diabelski młyn. Bodajże obok kina Prometeusz. Link to comment Share on other sites More sharing options...
aen Posted December 4, 2009 Report Share Posted December 4, 2009 @Ais nie narzekaj bo Prypeć i tak w CoP jest sporych rozmiarów z miejscami w których nie będą dziać się questy pozostawione tak żeby gracz we free play'u miał co zwiedzać Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ais Posted December 5, 2009 Author Report Share Posted December 5, 2009 @Ais nie narzekaj bo Prypeć i tak w CoP jest sporych rozmiarów z miejscami w których nie będą dziać się questy pozostawione tak żeby gracz we free play'u miał co zwiedzać Narzekam, bo sądzę że port mapy z SoC to akurat dla twórców ni powiniem stanowić dużego [roblemu ani wymagać ogromnych nakładów pracy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Najemnik32 Posted December 5, 2009 Report Share Posted December 5, 2009 Dla mnie Prypecią odpowiednią byłaby ta z CoP + ta z SoC. PS: Podoba mi się, że ta z CoP jest prawie taka sama jak na prawdę. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts